Omnia hakee suunnittelijaa työyhteisö- ja tapahtumaviestinnän suunnitteluun.

Suunnittelijan tehtävänä on Omnian työyhteisö- ja tapahtumaviestinnän suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Brändin rakentaminen ja kehittäminen osana työyhteisö- ja tapahtumaviestintää on oleellinen osa tehtävää.

Suunnittelija toimii intran pääkäyttäjänä suunnitellen ja kehittäen sisältöjä ja rakenteita monipuolisessa Omnian toiminnassa. Yhteistyö eri toimijoiden kanssa on oleellinen osa tehtävää.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta ja näyttöä uusien viestintäkanavien käytöstä niin työyhteisöviestinnässä kuin tapahtumatuotannossa sekä lisäksi näyttöä poikkeustilanteiden viestinnän toteuttamisesta (kriisiviestintä).

Odotamme asiakaskeskeisyyttä, palveluhenkisyyttä, perehtyneisyyttä koulutusorganisaation viestintään sekä ketteryyttä, joustavuutta ja paineensietokykyä viestinnän välillä hyvinkin hektisessä työssä.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Päivi Korhonen, 040 126 7599

Konsernipalvelut
Osoite: Kirkkokatu 16, 02770 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.