Tekniikka- ja ympäristöosaston tilapalveluihin kuuluva ruokapalvelut vastaa kaupungin ruokapalveluista varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja laitoksissa.

Haemme suurtalousesimiestä Siivikkalan alueelle, toimipiste Siivikkalan koululla.

Kelpoisuusehtona on suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinto, restonomi tai vastaava tutkinto.

Työn hoitaminen edellyttää kokonaisvaltaista keittiötyönjohtamista alueella, tilausjärjestelmien hallitsemista, kustannustietoisuutta ja kannustavaa henkilöstöjohtamista.
Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilöt, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä Jamix-ohjelman tuntemusta.
Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Muut tiedot
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Ruokapalvelupäällikkö Sirpa Heikkilä
050 561 1109
sirpa.heikkila@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Siivikkalantie 56, 33450 Siivikkala

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.