Suurtalouskokin toimi, Ruokahuolto - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haluatko vakituisen työpaikan? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla työskentelemään Seinäjoen keskussairaalan ravintokeskukseen. Ravintokeskuksessa valmistetaan aterioita vuoden jokaisena päivänä Sote-alan erilaisille asiakasryhmille.

Suurtalouskokkina sinulla on mahdollisuus työskennellä täysin uusitussa suurkeittiössä, jossa on käytössä nykyaikaiset laitteet. Viikonlopputyöt antavat mahdollisuuden arkivapaisiin ja työt alkavat pääsääntöisesti klo 5.30 - 9.00 välillä.

Suurtalouskokin työtehtäviin kuuluu aamupalan sekä lounas-ja päivällisruokien valmistaminen. Käytössäsi on kuuden viikon kiertävä ruokalista ja siihen kuuluvat reseptit. Teemapäivät ja juhlapyhät tuovat vaihtelua myös suurtalouskokkien työtehtäviin. Halutessasi sinulla on mahdollisuus toimia myös erityisruokavalioita valmistavien suurtalouskokkien sijaisena.

Kelpoisuusehtona toimeen on catering-alan perustutkinto tai aikaisempi kouluasteen tutkinto. Eduksi katsotaan erityisruokavalio-osaaminen. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 20.5.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ravitsemispäällikkö Kaija Mäkelä
puh. 050 474 4539
kaija.makela(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Ruokahuolto
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat