Suurtalouskokki - Ylöjärven kaupunki

Haemme suurtalouskokkia vakituiseksi varahenkilöksi toimialueena ruokapalvelun eri kohteet laitoksissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Kelpoisuusehtona suurtalouskokin tai vastaava tutkinto sekä hygieniapassi.

Työn hoitaminen edellyttää ammattikeittiö toiminnan tuntemista, taloudellista ajattelua ja nykyaikaisten ruuanvalmistus menetelmien hallintaa sekä kehitysmyönteisyyttä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-yhteistyö ja asiakaspalvelutaitoja muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi ATK-taitoja sekä Jamix-tuotanto-ohjausjärjestelmän tuntemista. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Muut tiedot
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/

Tutustu työnantajaan

Ruokapalvelupäällikkö Sirpa Heikkilä
0505611109
sirpa.heikkila@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Räikäntie 1, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka