suurtalouskokki Lohtajan koulu - Kokkolan kaupunki

suurtalouskokki  Lohtajan koulu - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalveluissa on haettavana määräaikaisesti voimassa oleva suurtalouskokin työsuhde. Sijoituspaikka on Lohtajan koulun keittiö. Työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde kestää 30.5.2020 saakka. Työaika on 38,75h/viikko ja palkkaus KVTES:n mukaan.

Lohtajan aluekeittiöllä valmistetaan lounasruokaa ja välipalaa oman talon lisäksi muille kouluille ja päiväkodeille. Tehtäviin kuuluu ruuanvalmistus esimiehen työparina, esivalmistelutyöt, tarjoilu ja astiahuolto. Dieettiruokien hallinta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusedellytyksenä on kokin ammattitutkinto tai catering alan perustutkinto, työkokemus tehtävästä ja moniosaaminen , tietotekniikan perusosaaminen ja hygieniapassi.

Toivomme tervetulleeksi joukkoomme henkilöä, jolla on aktiivinen ja joustava asenne työhön ja työympäristöön. Arvostamme ammattitaidon lisäksi kehittämis- ja palveluhenkisyyttä, sitoutumista työnantajan arvoihin sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Valintaperusteena on muodollinen pätevyys, työkokemus ja mahdolliset haastattelut.

Koeaika tehtävään on 2 kk ja koeajan kuluessa on esitettävä hyväksyttävä todistus työterveyshuollon työhöntulotarkastuksesta ja huumetestistä.

Työnantaja pidättää oikeuden rekrytointia koskeviin muutoksiin.

Lähetä hakemuksesi 23.6.2019 klo: 18:00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Marjo Manninen p. 0447809 995 marjo.manninen@kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, Puhtaus- ja ruokapalvelut
Osoite: Alaviirteentie 12, 68230 Lohtaja

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon.

Tutustu työnantajaan