Skip to main content
test
Suurtalouskokki, Peitsarin päiväkoti - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista suurtalouskokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän alkusijoituspaikka on Peitsarin päiväkoti.

Suurtalouskokki vastaa itsenäisesti päiväkodin ruokapalveluiden tuottamisesta. Työtehtäviin kuuluu mm. raaka-aineiden tilaaminen, aamupalan, lounasruoan ja välipalan valmistaminen, astiahuolto ja keittiön puhtaanapito sekä omavalvonta.
Tehtävään kuuluu myös tarvittaessa työskentely ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa.

Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asenne työhön ja työympäristöön sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.
Haluat oppia uusia asioita ja toteuttaa oppimaasi käytännössä. Arvostamme palvelualttiutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä asiakkaan että työyhteisön kanssa toimiessa. Edellytyksenä tehtävään on perustason tietotekninen osaaminen ja eduksi katsotaan aiempi kokemus Jamixin käytöstä.

Kelpoisuutena tehtävään on suurtalouskokin tutkinto tai 2-vuotinen keittäjäkoulutus tai riittävä alan työkokemus. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika klo 7.00 - 15.00 välillä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi työnantajalle rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 143 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Työhyvinvointia tuemme kattavan työterveyshuollon avulla sekä henkilöstön omaehtoisen liikunnan ja kulttuurin harrastustoimintaa ja hyvinvointia ePassin avulla.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Inkeri Hokkanen
p. 044 794 5541
inkeri.hokkanen@mikkeli.fi
ja
palvelupäällikkö Anne Kalin
p. 044 794 3280
anne.kalin@mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Peitsarinkuja 8, 50170 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat