Sysselsättningskoordinator - Loviisan kaupunki

Lovisa stad söker en

SYSSELSÄTTNINGSKOORDINATOR

till en ordinarie tjänst enligt överenskommelse.

Lovisa stad söker en sysselsättningskoordinator till ordinarie tjänsteförhållande. Sysselsättningskoordinatorn koordinerar stadens sysselsättningsprocesser, utvecklar sysselsättningsverksamheten och svarar för stadens sysselsättningsåtgärder. I tjänsten ingår dessutom statistikföring samt utredningar av olika slags, understödsansökningar och övriga uppdrag. Därtill innefattar tjänsten chefsuppgifter för arbetsverkstäderna.

Behörighetskravet för sysselsättningskoordinatorn är en lämplig högskoleexamen. Av sysselsättningskoordinatorn förutsätts utmärkta samarbets- och interaktionsfärdigheter samt kundservicefärdigheter och förmåga att kunna arbeta med olika människor. Som merit räknar vi kunnande inom sysselsättningsbranschen och kommunbranschen samt erfarenhet av chefarbete. Av den sökande kräver vi goda muntliga och skriftliga färdigheter i det ena inhemska språket och tillräckliga färdigheter i det andra inhemska språket. Vi stöder den som blir vald i att lära sig det andra inhemska språket.

Vi värdesätter ett aktivt grepp och aktiva samarbetsfärdigheter, goda interaktionsfärdigheter, organiseringsförmåga och ett starkt utvecklingsgrepp. För att framgångsrikt sköta tjänsten krävs aktivitet, förmåga att tillägna sig nytt och initiativförmåga. Erfarenhet av motsvarande uppgifter räknas som merit för den sökande.

Vi erbjuder dig en intressant och utmanande utsiktsplats inom utveckling av sysselsättning i ett trevligt och yrkeskunnigt arbetskollektiv.

Arbetet börjar enligt överenskommelse. Lönesättningen bestäms enligt AKTA och den uppgiftsrelaterade lönen är 3 100 euro i månaden. I tjänsten tillämpas en prövotid på 6 månader.

Skicka in din elektroniska ansökan via länken på adressen www.loviisa.fi/sv/lediga-arbetsplatser/ senast 26.9.2021 klockan 23.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ges av direktören för centralen för näringsliv och infrastruktur Sari Paljakka, tfn 040 630 28 11, e-post sari.paljakka@loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Lovisa stad

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat