Skip to main content
test

Sodankylän kunnan hyvinvointi- ja sivistyspalveluissa on haettavana

TÄHTIKUNNAN KOULUN REHTORIN VIRKA 1.5.2023 alkaen

Tähtikunnan koulu tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan rehtorin työhön sekä mukavan työyhteisön. Rehtorina pääset yhteistyössä kehittämään myös opetus- ja koulutuspalveluiden johtamisjärjestelmää.

Sodankylässä on vastavalmistunut uusi Tähtikunnan koulu; monikäyttöinen ja muunneltava monitoimikeskus, jossa yhdistyy laajasti perusopetuksen, aamu- ja iltapäivätoiminnan, varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, kulttuurin, vapaa-ajan ja nuorisopalveluiden toimintoja. Sodankylän lukio sijaitsee samalla kampuksella koulun kanssa. Rehtori johtaa 1-9-luokkien perusopetusta ja Sodankylän lukiota. Perusopetuksessa on noin 650 oppilasta ja lukiokoulutuksessa noin 70 opiskelijaa. Henkilöstöä kouluilla on yhteensä noin 100. Lisäksi rehtori toimii Vuotson koulun rehtorina.

Haemme hallinnon ja pedagogiikan osaajaa johtamaan opetus- ja kasvatustyötä, henkilöstöä, taloutta ja prosesseja. Sinulla on vahva kokemus koulun johtamisesta, tiimi- ja yhteistyöstä sekä muutosjohtamisesta. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä suunnitella, toteuttaa, arvioida ja kehittää opetusta, taloutta sekä johtaa laadukasta ja vaikuttavaa toimintaa.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (986/1998) mukaan ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä huumausainetesti ja lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote.

Hakemukset tulee lähettää viimeistään 31.3.2023 klo 14 mennessä kuntarekry.fi - palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo. Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. rehtori Ari Arvola
p. 040 175 7990 tai ari.arvola@sodankyla.fi

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Sivistyspalvelut

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi


Osoite: Unarintie 33, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat