Skip to main content
test
Talonrakennusinsinöörin virka - Ylivieskan kaupunki

Ylivieskan kaupungin tekniset palvelut jatkaa

TALONRAKENNUSINSINÖÖRIN VIRAN hakuaikaa

Talonrakennusinsinööri toimii tilapalvelujen monipuolisissa kunnossapito- ja rakennuttamistehtävissä. Talonrakennusinsinööriltä edellytetään hyvää rakentamisen ja kiinteistöjen ylläpidon tuntemusta ja työkokemusta sekä hankinta- ja työturvallisuusosaamista. Keskeisiä työtehtäviä ovat työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinaattorin tehtävät sekä esihenkilönä toimiminen tilapalveluiden työntekijöille ja teknisen toimen tehtävissä työskenteleville työllisyyspalveluiden työntekijöille.

Tehtävä edellyttää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta. Lisäksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Viran tehtäväkohtainen palkka on 3291 €/kk sekä mahdollinen ammattialalisä ja henkilökohtainen lisä vuoden virkasuhteen jälkeen. Työaika on 38,25 h/viikko. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ylivieskan kaupungin teknisten palveluiden lautakunnalle osoitetut hakemukset toimitetaan 30.8.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain YLI-03-6-22. Mahdolliset paperihakemukset toimitetaan osoitteella PL 70 (Kyöstintie 4), 84101 Ylivieska.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä eikä niitä liitetä hakemukseen.

Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon paikkaa täytettäessä.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Leena Löytynoja, p. 044 4294 237

Lisätietoja

http://www.ylivieska.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Leena Löytynoja, p. 044 4294 237

Lisätietoja

Ylivieskan kaupunki, Tekniset palvelut, Tilapalvelut

Ylivieska on kasvava ja kehittyvä yli 15 000 asukkaan kaupunki. Se on kokoansa isompi – noin 76 000 asukkaan alueen kaupan ja palveluiden keskus.


Osoite: Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat