Talonrakennusmestari - Liedon kunta

Liedon kunnan toimitilapalvelut - tulosalue vastaa kunnan omistuksessa olevien kiinteistöjen rakennuttamisesta, kunnossapidosta, ylläpidosta ja isännöinnistä. Rakennuksia on yhteensä n. 90 kpl. Keskeisimmät rakennusryhmät ovat koulut ja päiväkodit.

Haemme talonrakennusmestaria toistaiseksi voimassaolevaan palvelussuhteeseen. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään rakennusalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä tehtävän vaativuuden edellyttämä 3 vuoden työkokemus. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Talonrakennusmestarin tehtäviin kuuluu uudis-, peruskorjaus- ja kunnossapitorakennushankkeiden johto- ja valvontatehtävät sekä vuosikorjaustöiden koordinointi. Arvostamme aiempaa kokemusta sisäilmakorjaushankkeista. Odotamme jämäkkää asennetta ja aktiivista otetta tehtävien hoidossa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan virka- ja työehtosopimuksen mukaista työkokemuslisää. Liedon kunnassa on käytössä myös henkilökohtaisen lisän järjestelmä.

Tehtävään valitun ennen valinnan vahvistamista toimitettava kunnan työterveyshuollon antama todistus tehtävään soveltuvuudesta. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Hakemus tehdään kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Toimitilapäällikkö Marko Tähtinen puh. 040 3561 702

Liedon kunta, Tilapalvelu
Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista.