Talonrakennustekniikan insinööri - Kuusamon kaupunki

KUUSAMON KAUPUNKI HAKEE PALVELUKSEEN
TALONRAKENNUSTEKNIIKAN INSINÖÖRIÄ

Pohjoinen luontopääkaupunki ja sen hyvät palvelut kutsuvat Kuusamoon!
Kuusamo on noin 15 000 asukkaan kaupunki Koillismaalla. Oulangan kansallispuisto, Ruka ja koko Koillismaan alue tarjoavat hyvät harrastusmahdollisuudet, hyvän ympäristön asua ja työskennellä Kuusamossa.

Yhdyskuntatekniikan lautakunnan rakennuttaminen ja kiinteistönpito tulosyksikkö vastaa talonrakennushankkeiden toteuttamisesta, kaupungin kiinteistöjen ylläpidosta ja hoidosta sekä korjaus-, kunnossapito- ja huoltotehtävistä.
Lisäksi tuotamme kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja konsernin tytäryhtiöille.
Kaupungin suorassa omistuksessa on kiinteistöjä noin 140 000 neliötä.

Haemme nyt joukkoomme talonrakennustekniikan insinööriä, jonka tehtäviin kuuluu mm. kaupungin kiinteistöjen kunnossapidon ja peruskorjauskohteiden suunnittelu- ja valvontatehtävät. Toimi on vakinainen.

Kokemus kiinteistöjen korjausrakentamisen ja kunnossapidon suunnittelusta katsotaan eduksi. Koulutusvaatimuksena on talonrakennustekniikan insinööri amk tai opistoasteen insinööri.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyö- ja sosiaalisia taitoja sekä aktiivista työotetta. Työn tehokkaan suorittamisen edellytyksenä on eri atk- ja sähköisten järjestelmien hallitseminen, suunnittelu toteutetaan digitaalisesti (AutoCAD). Työn hoitaminen edellyttää vähintään B- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 12.11.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi -työavain nro 389679). Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa
- vs. tulosyksikköjohtaja Sami Ervasti, p. 040 034 6925, sami.ervasti@kuusamo.fi
- kiinteistöt -tulosaluejohtaja Anne-Kaisa Olva, p. 040 543 3044, anne-kaisa.olva@kuusamo.fi

YHDYSKUNTATEKNIIKAN LAUTAKUNTA

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. tulosyksikköjohtaja Sami Ervasti, p. 040 034 6925, sami.ervasti@kuusamo.fi
Kiinteistöt -tulosaluejohtaja Anne-Kaisa Olva, p. 040 543 3044, anne-kaisa.olva@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Kiinteistö

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat