test
Talotekniikan asiantuntija - Kirkkonummen kunta

TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJALLE LOISTAVA MAHDOLLISUUS KIRKKONUMMELLA

Kiinnostaisiko sinua vakaa ja pitkäjänteinen vakituinen virka, hektisen projektityön sijaan? Vireä ja kasvava Kirkkonummen kunta hakee aktiivista ja innostunutta talotekniikan asiantuntijaa. Tehtävässä toimitaan ylläpidon taloteknisenä asiantuntijana sekä osana toimitila- ja investointitiimiä peruskorjaus- ja uudisrakentamisen hankkeissa. Lyhyt tai pitkä alan kokemus käy, kun haluat vaikuttaa kunnan hyvään elämisen laatuun ja palveluihin - täytä hakemus ja ota uusi vakaa suunta urallesi.

Kirkkonummi on kasvava, elinvoimainen ja kaksikielinen kunta, jonne muutetaan arjen sujuvuuden, turvallisuuden ja luonnonläheisyyden vuoksi. Kirkkonummi on tunnettu edelläkävijä digitalisaation ja teknologian käytössä sekä ekologisuudessa. Hakemamme asiantuntijan työllä on suora vaikutus kuntalaisten arkeen ja hyvinvointiin.

Talotekniikan asiantuntija ylläpitää ja kehittää Kirkkonummen kunnan kiinteistöjen talotekniikkaa ja kiinteistöomaisuutta kestävän kehityksen ja elinkaariajattelun periaatteilla. Tehtävään kuluu talotekniikkaan liittyvien hankkeiden ohjaus, kilpailutus sekä valvonta- ja rakennuttamistyöt. Seuraat myös olemassa olevien kiinteistöjen energian kulutusta ja kehität kiinteistöjen energian seurantaa ja säästöä. Kyseessä on asiantuntijatehtävä, jossa ei ole lähtökohtaisesti suoranaisia alaisia.

Sinulta löytyy:
- soveltuva talotekniikka-alan koulutus (esim. LVI-insinööri)
- hyvää talotekniikan osaamista
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon
- hyviä yhteistyötaitoja
- hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
- ja ennen kaikkea aktiivista asennetta ja tekemisen meininkiä!

Näitä taitoja arvostamme myös:
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- valmiutta kehittää uusia toimintamalleja sekä käyttää digitaalisia työkaluja
- kestävän kehityksen ja energiatekniikan osaaminen
- ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle
- arvoiltaan vihreän ja eteenpäin pyrkivän kunnan vakinaisen viran
- julkisen sektorin hyvät lomaedut ja selkeät työehdot (Tekninen sopimus)
- suurten julkisten rakennushankkeiden suunnittelun ja rakennuttamisen merkityksellisiä ja vaikuttavia hankkeita - hyväksytyssä budjetissa on mittava investointiohjelma
- vastuullinen ja itsenäinen rooli organisaatiossa - Kirkkonummi on sopivan kokoinen kunta!
- työnantaja tukee kouluttautumista ja tarjoaa työterveyshoidon
- Teknisen sopimuksen mukaisen palkan
- hyvät kulkuyhteydet (HSLn lipulla pääsee Kirkkonummelle ja uusi kunnantalo on aseman vieressä. Pysäköintimahdollisuudet ja moottoritieyhteys autolla kulkevalle).

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on LVI-insinöörin tutkinto tai muu osaamistasoltaan vastaava koulutus sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn kautta 16.12.2021 klo 12.00 mennessä (www.kuntarekry.fi työavain 395929).

Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon jatkohaussa.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Teemme rekrytoinnissa yhteistyötä InHunt Group Oy:n kanssa, jossa lisätietoja antavat Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 3640028 ja Senior Headhunter Harri Roivai-nen, p. 0500 918939.
Lisätietoja kunnassa antaa toimitilajohtaja Elina Tuohino, p. 040 7564593.

Lisätietoja

Yhdyskuntatekniikan palvelualue, Toimitilapalveluiden tulosalue, Rakennusten ylläpito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat