Talotekniikan tuntiopettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Talotekniikan tuntiopettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten - tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle.
Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.
Opettaja, ammatillinen huippuosaaja, tule meille töihin.

Haemme päätoimista tuntiopettajaa Turun ammatti-instituuttiin ajalle 19.8.2019- 31.7.2020.

Tehtävään kuuluu talotekniikan perustutkinnon ammatillisten aineiden opetus nuorille ja aikuisille.

Rakennamme opiskelijoiden kanssa uusia omakotitaloja Turussa, Yli-Maarian alueella. TAI suorittaa myös korjausrakentamista Turussa, Kaskenkadulla ja Ruissalossa. Arvostamme vahvaa käytännön osaamista ja näkemystä laadukkaasta rakentamisesta. Lisäksi odotamme kiinnostusta alan opetuksen ja uusien oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine muutoksinen) mukaan.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C, liitteen 1 mukaisesti. Työaika on ammatillisten oppilaitosten vuosityöaika.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkasuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turkuai.fi

Koulutuspäällikkö Mikko Hauninen, p. 044 9073 979, etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Turun ammatti-instituutti
Osoite: Hamppukatu 2, 20740 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan