Talotekniikka-asiantuntija - Kirkkonummen kunta

KIRKKONUMMEN KUNNAN TOIMITILAPALVELUT

hakee palvelukseensa Talotekniikan asiantuntijaa vakinaiseen virkaan.

Toimitilapalvelut vastaa Kirkkonummen kunnan hallinnassa olevasta rakennuskannasta ja tuottaa kunnan omien kiinteistöjen ylläpito- ja korjaustehtäviä sekä uudisrakentamista.

Haemme toimitilapalveluiden talotekniikan-insinööriä monipuoliseen kiinteistöjen talotekniikan asiantuntijatehtävään. Toimit ylläpidon taloteknisenä asiantuntijana sekä osana investointitiimiä peruskorjaus- ja uudisrakentamisen hankkeita. Tehtäviisi kuuluu talotekniikkaan liittyvien hankkeiden suunnittelun ohjaus, kilpailutus, valvonta- ja rakennuttamistyöt. Olennaisessa osassa tehtävissäsi on talotekniikan kestävä kehitys ja elinkaariajattelun periaatteet. Seuraat myös olemassa olevien kiinteistöjen energian kulutusta ja kehität kiinteistöjen energian kulutusta.

Tarjoamme sinulle loistavan paikan kehittää tulevaisuuden kuntakiinteistöjä ja kannustavan työyhteisön. Asiantuntevassa työyhteisössämme on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimus on soveltuva opistotason LVI-insinöörin tai LVI-insinööri ( AMK ) tutkinto.

Tehtävässä edellytämme hyvää talotekniikan osaamista ja arvostamme kokemusta LVI-suunnittelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon, hyviä yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä valmiutta kehittää uusia toimintamalleja sekä käyttää digitaalisia työkaluja. Tehtävässä luemme eduksi ruotsin kielen taidon.

Palkkaus TS Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Työaika on toimistotyöaika 36,25 h/vko.

Vakanssin täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset 22.10.2021 klo 12.00 mennessä opinto- ja työtodistuksineen osoitteeseen: www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitilajohtaja Elina Tuohino, puh. 040 756 4593, s-posti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Yhdyskuntatekniikan palvelualue, Toimitilapalveluiden tulosalue, Rakennusten ylläpito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat