Talotekniikka- ja kiinteistöpalvelualan opettaja - Kajaanin kaupunki

Haemme Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitokseen, Kainuun ammattiopiston Kajaanin toimipaikkaan talotekniikka ja kiinteistöpalvelualan opettajaa vakituiseen palvelussuhteeseen alkaen 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu talotekniikka ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto opetus- ja ohjaustyö. Tehtävään kuuluu omaohjaajana toimiminen ja vastaaminen opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelmista.

Kainuun ammattiopistossa opetus- ja ohjaustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme joustavuutta, kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Edellytämme opetustehtävän kannalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuisia opettajan pedagogisia opintoja ja vähintään kolmen vuoden pituista käytännön työkokemusta opetustehtävän sisältöä vastaavissa tehtävissä.

Oppilaitoksellamme on toimintaa Kainuussa, Koillismaalla ja ajoittain myös muualla. Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilasta, lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja huumausainetesti. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Valinnassa otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautetut ja työnteon keskeytyksellä olevien hakemukset, mikäli he täyttävät kelpoisuusehdot.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 23.7.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Kauko Polvinen, 044 7974537, kauko.polvinen@kao.fi

Lisätietoja

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.


Osoite: Opintie 3, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat