test
talouden asiantuntija - Keravan kaupunki

Haemme talouden asiantuntijaa sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialan hallinto- ja tukipalveluihin vakituiseen työsuhteeseen 15.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tätä tulet meille tekemään:
Tulet toimimaan hallinto- ja tukipalveluiden vastuualueen organisaatiossa, joka vastaa toimialan yleis-, talous-, tieto-, hankinta- ja henkilöstöhallinnosta, päätöksenteon tuesta, toiminnan kehittämisestä sekä sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Tiimissämme työskentelee runsaat 20 hallinnon ja talouden ammattilaista, joista lähimmät työkaverisi tulevat olemaan sosiaali- ja terveyspalveluiden talousjohtaja sekä controller.

Työssäsi talouden asiantuntijana osallistut laajasti toimialan talouteen liittyviin prosesseihin, talouden ja toiminnan analysointiin sekä niihin liittyviin laskentatehtäviin. Toimenkuvaasi kuuluu niin vaihtelevia projektiluontoisia kuin rutiininomaisiakin talouden tehtäviä. Lisäksi osallistut omalta osaltasi tulevan Vantaa-Keravan hyvinvointialueen talouden rakentamiseen. Tähän liittyen mahdollinen kokemus tai koulutus rahoituksesta on eduksesi!

Näin onnistut tehtävässä:
Olet joko jo rautainen talouden ammattilainen tai lupaava, nouseva kyky, joka haluaa oppia nopeasti uutta ja hypätä mielenkiintoisten haasteidemme pariin. Arvostamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, numerotarkkuutta sekä reipasta ja myönteistä asennetta. Käytössämme on useita järjestelmiä, joten arvostamme sujuvaa ict-osaamista ja ennakkoluulotonta asennetta uusia järjestelmiä kohtaan. Tärkeimpiä työkalujasi tulevat olemaan taloushallinnon järjestelmät sekä Officen työkalut, erityisesti Excel. Tehtävässä menestyminen edellyttää täsmällisyyttä ja hyvää paineensietokykyä.

Työtehtävä ei ole uusi, mutta tulevan soteuudistuksen myötä tehtäväkenttä ja sitä kautta tehtävänkuva tulee muotoutumaan vielä ja pääsetkin itse vaikuttamaan oman roolisi kehittymiseen vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteittesi kautta. Myönteinen ja rohkea asenteesi ja motivaatiosi tehtävän hoitamiseen sekä kaupungin palveluiden kehittämiseen on odotuksenamme. Kuntakentän voimakkaat muutostuulet eivät pelota sinua ja haluat olla mukana kanssamme nostamassa purjeet ylös ja virittämässä organisaatiotamme ottamaan vastaan tulevat haasteet.

Edellytämme sinulta:

- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi kauppatieteiden, taloushallinnon tai hallintotieteiden alalta)
- Ms Office -ohjelmien hallintaa (etenkin Excel) sekä taloushallinnon ohjelmien tuntemusta

Eduksi luemme:
- Kokemuksen taloushallinnon tehtävistä
- Kokemuksen sosiaali- ja terveydenhuollosta
- Kokemuksen julkisen sektorin taloushallinnosta
- Kokemuksen / opinnot rahoituksesta

Tarjoamme sinulle:
- Merkityksellisen tehtävän, jossa pääset kehittämään toimintaa ja kehittymään itse.
- Sampolan palvelukeskuksen nykyaikaiset toimistotilat hyvillä liikenneyhteyksillä (os.Kultasepänkatu 7, Kerava).
- Liukuvan työajan sekä mahdollisuuden etätöihin.
- Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
- Hyvän perehdytyksen sekä osaavan ammattilaisten joukon ja kollegojen tuen
- Innostavan työyhteisön, joka tekee työtään rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja saada lisää vastuuta sen mukana

Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 13.12.2021 klo 9:00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta http://www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Talousjohtaja Lauri Kivinen, lauri.kivinen@kerava.fi, P 040-3182961
Soitto-ajat: Pe 3.12.2021 klo 9-10, To 9.12.2021 klo 12-13

Lisätietoja

Keravan kaupunki, sosiaali- ja terveystoimi

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Kultasepänkatu 7, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat