Skip to main content
test
Talouden ja hallinnon kesätyöntekijä - Ulvilan kaupunki

Ulvilan kaupunki hakee kesätyöntekijää talous- ja hallinto-osastolle ajalle 1.6.-31.8.2024.

Ulvilan kaupunki hakee kesätyöntekijää talous- ja hallinto-osastolle ajalle 1.6.-31.8.2024. Työn voi aloittaa jo toukokuussa. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin jaksoksi. Työhön kuuluu kirjanpidon avustavia tehtäviä ja ostoreskontran hoitoa sekä hallinnon avustavia toimistotöitä ja asiakaspalvelutehtäviä. Tehtävään valittavan tulee olla 18 vuotta täyttänyt kaupallisen tai hallinnon alan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija. Eduksi tehtävän hoitamisessa ovat hyvät it-taidot, asiakaspalvelumyönteisyys ja positiivinen asenne.

Lisätiedot: talous- ja hallintojohtaja Nora Koskinen puh. 0400 134 863 Haku auki: 28.2.2024 klo 15 asti Aloitus: 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan Palkkaus: kvtes. Hakemukset: Kesätyöpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.ulvila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talous- ja hallintojohtaja Nora Koskinen puh. 0400 134 863

Lisätietoja

Ulvilan kaupunki

Ulvila on asukasluvultaan Satakunnan kolmanneksi suurin kaupunki ja Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin meidät tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä sekä matkailuhelmestämme Leineperin ruukista ja pesäpallosta maineikkaan Ulvilan Pesä-Veikkojen ansiosta. Olemmekin aina onnistuneet muuttumaan ajassa, kuten sloganimme, etunojassa aikojen alusta, kertoo.

Ulvilan kaupungilla työskentelee noin 500 osaajaa, jotka yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa tuottavat palvelut noin 12 700 asukkaalle – ja toivottavasti tulevaisuudessa vielä useammalle. Uuden strategiamme mukaiset arvomme ja visiomme ovat iloa, älyä ja yhteiseloa – etunojassa Ulvilassa. Meillä työ- ja elinolosuhteet ovat kunnossa, joten tervetuloa ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme.


Osoite: Loukkurantie 1, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat