Talous- ja hallintojohtaja - Perhon kunta

Perho on vireä ja itsenäinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla ja haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJAA
Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto ja lisäksi edellytämme valittavalta kokemusta talouden, hallinnon ja henkilöstöhallinnon johtotehtävistä, hallinnon lakien tuntemusta sekä taloushallinnon tietojärjestelmien tuntemusta. Valinnassa arvostamme hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. KVTES:n, OVTES:n ja TS:n tuntemus katsotaan eduksi hakijoita arvioitaessa.

Toimit hallinto ja kehittäminen -päävastuualueen osastopäällikkönä ja vastuullasi ovat yleis- ja henkilöstö- sekä taloushallinnon kokonaisuudet. Osallistut kunnanjohtajan johdolla kunnanhallituksen ja -valtuuston asioiden valmisteluun, päätösten täytäntöönpanoon ja toimit ko. toimielinten sihteerinä. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja toimit kunnanjohtajan sijaisena ja käytät kunnanjohtajalle kuuluvaa ratkaisuvaltaa tämän ollessa poissa tai estyneenä. Ymmärrät helposti erilaisia tunnuslukuja ja analyysejä sekä osaat avata niitä selkeästi ja ymmärrettävästi myös muille. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tuet vahvalla talouden ja hallinnon osaamisellasi koko organisaation kehittymistä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaan.
Kokonaispalkka 3 500 - 4 500 €/kk riippuen koulutuksesta ja työkokemuksesta. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoiveensa.

Haastatteluihin valituilta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Viran vastaanotto 1.8.2021 alusta tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika virkaan päättyy 24.5.2021 klo 12:00.

Hakemukset Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai osoitteella Perhon kunta, Kunnanhallitus, PL 20, 69951 PERHO tai kirjaamo@perho.com. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja selvitys hakijan kelpoisuudesta.


Perhon kunta on savuton työpaikka ja toteutamme Tuoksuton kunta -periaatetta.
Lisätietoa kunnasta www.perho.com

Perhon kunnanhallitus

Lisätietoja

http://www.perho.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä; kh:n pj. Antti Hietaniemi, puh. 0400 265 454, antti.hietaniemi@jetta-talo.fi tai kunnanjohtaja Lauri Laajala, puh. 0400 517 380, lauri.laajala@perho.com

Lisätietoja

Perhon kunta

Perho on n. 2.800 asukkaan vireä ja itsenäinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla.


Osoite: Keskustie 2, 69950 Perho
Perhon kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat