Talous- ja hallintojohtaja - Joutsan kunta

Talous- ja hallintojohtajan siirtyessä muihin tehtäviin Joutsan kunnassa avautuu talous- ja hallintojohtajan virka. Tehtävän hoitamiseen toivotaan viranhaltijaa mahdollisimman pian.

Talous- ja hallintojohtajan tehtävä on laaja-alainen ja innostava. Työssä ei ole kahta samanlaista päivää! Talous- ja hallintojohtaja toimii hallinto- ja talousosastojen osastopäällikkönä ja vastuualueina ovat yleis- ja henkilöstö- sekä taloushallinnon kokonaisuudet. Talous- ja hallintojohtaja vastaa talouden ja toiminnan suunnittelusta, seurannasta, arvioinnista, päätösten valmistelusta ja täytäntöönpanosta sekä kuuluu kunnan johtoryhmään. Lisäksi hän toimii kunnanjohtajan sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja riittäväksi katsottavaa perehtyneisyyttä talous- ja kunnallishallintoon. Lisäksi arvostetaan yhteistyö- ja johtamistaitoja, tietotekniikan hallitsemista sekä innostunutta ja kehittämismyönteistä asennetta.

Hakijat voidaan lähettää soveltuvuusarviointiin. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kokonaispalkkausta. Palkkaus on koeajan jälkeen 5600€/kk

Hakuaika virkaan päättyy 30.7.2021 klo 15.00. Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista toimittaa, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Joutsan kunta, PL 20, 19651 Joutsa.

Hakemukseen tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista. Hakemuksia ei palauteta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valtuuston puheenjohtaja Heikki Kuurne p. 040 0468 770
Kunnanjohtaja Harri Nissinen p. 050 65435 (vuosilomalla 12.7.-30.7.2021)
Talous- ja hallintojohtaja Antti-Pekka Hokkanen p. 040 3580 007

Lisätietoja

Joutsan kunta

www.joutsa.fi


Osoite: Länsitie 5, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat