test
Talous- ja hallintojohtaja - Tammelan kunta

Tammelan kunta haluaa kehittää organisaatiotaan ja toimintavarmuuttaan tulevaisuuden tarpeisiin ja on siksi perustanut uuden toistaiseksi voimassa olevan talous- ja hallintojohtajan viran.

TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJAN VIRKA
KAHDEN KANSALLISPUISTON KODISSA TAMMELASSA

Talous- ja hallintojohtaja vastaa toimialajohtajana hallinto- ja kehittämispalveluiden johtamisesta ja toimii toimialansa henkilökunnan esihenkilönä. Hän on johtoryhmän jäsen ja kunnanjohtajan ensisijainen sijainen.

Kelpoisuusvaatimuksina edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvaa käytännön johtamiskokemusta sekä kunnallis- että taloushallinnosta.

Eduksi luetaan työkokemus lähiesimiestehtävissä, kyky johtaa verkostoja ja asiantuntija-organisaatioita innovatiivisella ja joustavalla työotteella, sekä hyvät viestintä ja vuorovaikutustaidot. Hankinta- ja kilpailutusosaaminen katsotaan hakijan eduksi.

Virka täytetään sopimuksen mukaan, viimeistään 1.4.2022 ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtäväkohtainen kokonaispalkka on 5331,67 €.
Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tammela on UNICEFin Lapsiystävällinen kunta ja savuton työpaikka.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kehittyvässä työympäristössä, hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn kunnan etätyöperiaatteiden mukaisesti.

Sähköiset hakemukset tulee jättää 31.1.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi
Alustavan aikataulun mukaan haastattelut pidetään 11.2.2022.

Hakuilmoitus ja lisätietoa kunnasta www.tammela.fi

Lisätietoja

http://www.tammela.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Kalle Larsson, puh. 0400 695 679
Hallituksen puheenjohtaja Eero Pura, puh. 040 723 2837

Lisätietoja

Tammelan kunta, Talous- ja hallintopalvelut

Tammelan kunta on lounaishämäläinen kasvava yli 6000 asukkaan ja kahden kansallispuiston koti. Strategiassaan edelläkävijänä tunnettu Tammela houkuttelee ja innostaa yrittämään, asumaan sekä virkistymään tulevaisuuden elinvoimaisessa kunnassa, jossa arvoina ovat vastuullisuus ja yhdessä onnistuminen.


Osoite: Hakkapeliitantie 2, 31300 Tammela
Tammelan kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat