Talous- ja hallintopäällikkö - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunta on 10 500 asukkaan kasvava kunta vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä sivistyspalveluita kehittävässä, viihtyisässä työympäristössä ja innovatiivisessa työyhteisössä. Hämeenkyrössä on investoitu uusiin kiinteistöihin viime vuosina.

Etsimme kokenutta talouden ja hallinnon ammattilaista sivistyspalveluihin. Talous- ja hallintopäällikkö toimii kolmen toimistosihteerin esihenkilönä. Tehtävänä on toimia linkkinä kunnan keskushallinnon ja sivistyspalveluiden johdon välillä sekä valmistella ja koordinoida palvelualueen talous-, hallinto- ja henkilöstöasioita. Lisäksi tehtävänä on vastata koko kunnan joukkoliikenneasioista sekä tuottaa talouden ja toiminnan raportteja ja analyyseja palvelualueen hyödynnettäväksi. Tästä syystä kuntaorganisaation ja sivistyspalveluiden tunteminen on sinulle etu. Tehtävien hoitaminen edellyttää ymmärrystä organisaation talouden ja hallinnon kokonaisuudesta, käytännön kokemusta taloushallinnon prosesseista ja niissä tyypillisesti käytettävistä järjestelmistä sekä talous- ja kunnallishallintoa koskevan lainsäädännön kohtuullista tuntemista. Tehtävien hoitaminen edellyttää käytössä olevien ohjelmien (mm. 0365-ympäristö)) hallintaa ja kehittämishalukkuutta uusille järjestelmille ja niiden käyttöön otolle. Viran hakuaikaa on päätetty jatkaa.

Keskeisiä tehtäviä ovat raportoinnin lisäksi mm, talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelutehtävät, näiden prosessien koordinointi ja asiakirjojen kokoaminen mm. lautakunnan esityslistat ja pöytäkirjat. Tehtäviin kuuluu erilaisten laskelmien laatimista ja taloushallinnon prosessien kehitystehtäviä, Virassa käytetään kunnan hallintosäännön osoittamaa päätösvaltaa. Esimiehenäsi toimii palvelualueen johtaja.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, Arvostamme hakijan itsenäistä ja kehittävää työotetta, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, kykyä hallita suuria kokonaisuuksia sekä hyviä ihmissuhde- ja viestintätaitoja.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Virkaa aikaisemmin hakeneet huomioidaan viran täytössä.

Ole yhteydessä ja kysy tarkemmin!

Hakemukset Kuntarekry.fi

Organisaation kuvaus

Katso tietoja kunnasta tarkemmin www.hameenkyro.fi

Lisätietoja

http://www.hameenkyro.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sivistysjohtaja Kimmo Levänen puh. 050 68 245, Tiedustelut arkisin klo 9-15 välillä.

Hämeenkyrön kunta
Osoite: Hollitie 10, 39100 Hämeenkyrö

kunta

Sinulle suositellut työpaikat