Talous- ja hallintopäällikkö - Rauman kaupunki

Rauman kaupunki hakee

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ
Virka julistetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän teknisen toimialan talous- ja hallintoasioiden parissa. Talous- ja hallintopäällikkönä olet toimialan johtoryhmän jäsen ja edustat toimialaa henkilöstöohjauksen, henkilöstön kehittämisen sekä talousohjauksen poikkihallinnollisissa tiimeissä.

Talous- ja hallintopäällikkönä toimit talous- ja hallinto -palvelualueen esimiehenä ja vastaat toimialan talous- ja hallintotehtävien tekemisestä, koordinoinnista ja kehittämisestä.

Rauman kaupunki kehittää parhaillaan sisäisiä toimintaprosesseja sekä talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäkokonaisuutta. Poikkihallinnollisten tiimien jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, miten ja millaisilla järjestelmillä tehtäviä jatkossa hoidetaan.

Avaintehtäviäsi teknisellä toimialalla ovat
- teknisen valiokunnan, Rauman vesi- ja viemäriliikelaitoksen sekä Rauman seudun jätehuoltoliikelaitoksen talousarvioiden,
käyttösuunnitelmien ja tilinpäätösten valmistelu
- käyttötalouden ja investointien talousseuranta ja raportointi
- sisäinen laskenta, kustannuslaskenta ja muut talouden suunnittelutehtävät
- teknisen valiokunnan, Rauman Veden johtokunnan ja Rauman seudun jätehuoltoliikelaitoksen johtokunnan sihteerin tehtävät
- henkilöstön rekrytointiin sekä henkilöstö- ja palkka-asioiden hoitoon liittyvät tehtävät

Talous- ja hallintopäällikön viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Luemme eduksesi kuntatalouden ja -hallinnon hyvän tuntemuksen sekä kokemuksen vastaavista talous- ja hallintotehtävistä.

Arvostamme strategista ajattelukykyä, yhteistyötaitoja, ennakoivaa muutos- ja kehitysmyönteisyyttä, kokemusta ja näkemystä digitalisaation mahdollisuuksista talousohjauksessa ja hyvää asioiden läpivientikykyä sekä kunnallisen päätöksenteon hallintaa.

Noudatamme viran täyttämisessä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Halutessasi voit jättää oman palkkatoivomuksesi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen maanantaihin 27.1.2020 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköiseen järjestelmäämme (rauma.fi/rekry) tai osoitteeseen Rauman kaupungin kirjaamo, PL 41, 26101 Rauma.

Lisätietoja antaa
Tomi Suvanto, teknisen toimialan toimialajohtaja puh. 044 534 3001

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa teknisen toimialan toimialajohtaja Tomi Suvanto, puh. 044 534 3001.

Rauman kaupunki, tekninen toimiala, talous- ja hallintopalvelut
Osoite: Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.