Talous- ja hallintopäällikkö, sivistystoimiala - Rauman kaupunki

Rauman kaupungin sivistystoimiala hakee talous- ja hallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.5.2021 alkaen.

Talous- ja hallintopäällikkönä vastaat sivistystoimialaa koskevasta talouden ja hallinnon koordinoinnista ja valmistelusta yhteistyössä toimialajohtajan ja palvelualueiden vastaavien kanssa. Kuulut sivistystoimialan johtoryhmään ja toimit toimialan edustajana useissa poikkihallinnollisissa tiimeissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. toimialan talousarvio-, osavuosiraportti- tilinpäätös-, ja henkilöstöhallinnon prosessien, hankintojen, asiakirjahallinnon, hankkeiden, erilaisten sopimusten ja viranomaisraportointien valmistelu, koordinointi ja valvonta. Toimit sivistysvaliokunnan sihteerinä ja vastaat omalta osaltasi sille tehtävästä valmistelusta. Vastuullasi on talouden ja hallinnon palvelualue ja johdat sen toimintaa, taloutta, henkilöstöä ja palveluprosessien kehittämistä sekä toimit palvelualueen esimiehenä.

Raumalla on käynnistynyt palvelukeskushanke, jota pääset valmistelun ytimessä edistämään sekä rakentamaan uusia toimintamalleja. Palvelukeskuksen tulevat ratkaisut saattavat myös osaltaan vaikuttaa tehtävänkuvaasi.

Arvostamme tulostietoisuutta, aktiivista kehittämisotetta, sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus kunnallistalouden ja - hallinnon tehtävistä. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavista todistuksista.

Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry).

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi
https://www.rauma.fi/kasvatus-ja-koulutus/

Tutustu työnantajaan

Toimialajohtaja Soile Strander, soile.strander@rauma.fi, puh. 044 793 3070. Tiedustelut 25. ja 27.11. klo 9-12 sekä 3. ja 4.12. klo 9-12.
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, sivistystoimiala, PL 113, Kanalinranta 3, 26101 Rauma. Kuoreen tulee merkitä; "Talous- ja hallintopäällikkö, sivistystoimiala, RAU-25-210-20". Alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Rauman kaupunki, sivistystoimiala
Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.