Skip to main content
test

Talous- ja hallintopäällikön rekrytoinnin hakuaikaa jatketaan 4.3. klo 15.00 asti. Kaikki aiemmin hakemuksensa jättäneet hakijat otetaan huomioon.

Rauman kaupungin sivistystoimiala hakee talous- ja hallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.5.2024 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Älä kulje onnesi ohi, vaan hae meille töihin sivistystoimialan talous- ja hallintopäälliköksi!

Nykyisen talous- ja hallintopäällikkömme siirtyessä vapaille haemme yhteistyökykyistä ja kehitysmyönteistä osaajaa. Vastaat sivistystoimialaa koskevasta talouden ja hallinnon koordinoinnista ja valmistelusta yhteistyössä toimialajohtajan ja palvelualueiden vastaavien kanssa. Vastuullasi on sivistystoimialan talouden ja hallinnon palvelualue - johdat sen toimintaa, taloutta, henkilöstöä ja palveluprosessien kehittämistä.

Meillä Rauman sivistystoimialan hallinnossa on luanikas ja kannustava ilmapiiri sekä rento yhdessä tekemisen meininki. Viihdymme töissä ja yhteispelillä onkin suuri vaikutus työhyvinvointiin sekä työmotivaatioon. Toimit lähiesihenkilönä kokeneelle ja osaavalle, noin 15 henkilön, talouden ja hallinnon ammattilaisryhmälle. Tulet työskentelemään tärkeänä osana avointa, vuorovaikutteista ja toisiansa arvostavaa tiimiä.

Talous ja hallintopäällikkönä tehtäviisi kuuluvat mm. toimialan talousarvio-, osavuosiraportti-, tilinpäätös- ja henkilöstöhallinnon prosessien, hankintojen, asiakirjahallinnon, hankkeiden, erilaisten sopimusten ja viranomaisraportointien valmistelu, koordinointi ja valvonta. Vastaat omalta osaltasi sivistysvaliokunnalle tehtävästä valmistelusta ja toimit sen sihteerinä. Olet mukana sivistystoimialan johtoryhmässä sekä edustat sivistystoimialaa useissa poikkihallinnollisissa asiantuntijaryhmissä.

Talous- ja hallintopäällikön tehtävä sopii sinulle, jos työskentelet oma-aloitteisesti, joustavasti ja aktiivisesti kehittävällä työotteella ja omaat hyvät yhteistyö-, organisointi- ja viestintätaidot.

Meille on tärkeää, että viihdyt ja kehityt sekä pääset sujuvasti kiinni työhön ja työyhteisöön. Viran hoito alkaa 1.5.2024 (tai sopimuksen mukaan) ja siihen liittyy perehdyttämisjakso, jossa työskentelet talous- ja hallintopäällikön virassa saaden ohjausta ja opastusta nykyiseltä viranhaltijalta.

Meillä Rauman kaupungilla arvostetaan oman osaamisen ja työyhteisön kehittämistä, joten tarjolla on jatkuvasti erilaisia koulutusmahdollisuuksia koko henkilöstölle sekä erityisesti esihenkilöille suunnattua esihenkilövalmennusta. Tuemme henkilöstön hyvinvointia sekä liikunnan ja vapaa-ajan harrastamista liikunta- ja kulttuurietu ePassilla, erilaisilla työkykyä ylläpitävillä ohjelmilla sekä työterveyspalveluilla. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus kunnallistalouden ja - hallinnon tehtävistä. Hakemukseen tulee liittää jäljennös kelpoisuuden osoittavista todistuksista.

Viran hoito alkaa 1.5.2024 (tai sopimuksen mukaan). Koeaika on 6 kuukautta. Joustaviin työjärjestelyihin kuuluvat liukuva työaika ja mahdollisuus hybridityöskentelyyn. Palvelussuhdeasiat määräytyvät Kvtes:n mukaan. Talous- ja hallintopäällikön viran tehtäväkohtainen palkka on noin 5200 eur/kk, työkokemuslisä määräytyy Kvtes:n mukaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi
https://www.rauma.fi/kasvatus-ja-koulutus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Soile Strander, soile.strander@rauma.fi, puh. 044 793 3070.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala

Vahva ja vaikuttava – luanikas ja lumoava Rauma

Rauma on valovoimainen noin 39 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki täynnä elämyksiä ja kulttuuria. Raumalla yhdistyvät historia ja nykypäivä.

Rauman kaupunki on Satakunnan kolmanneksi suurin työnantaja ja sen palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Toiminta on jaettu kolmeen toimialaan konsernipalvelut-toimiala, sivistystoimiala ja tekninen toimiala. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat