Skip to main content
test

Seinäjoen kaupunki hakee elinvoiman ja kilpailukyvyn toimialalle vakituiseen toimeen talous- ja hallintosihteeriä.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn toimiala toteuttaa Seinäjoen kaupunkistrategiaa edistämällä osaamista, työllisyyttä, asukasosallisuutta sekä terveyttä ja hyvinvointia. Toimiala vahvistaa kaupungin elinvoimaa myös toteuttamalla avointa viestintää sekä tukemalla kaupungin eri alueiden aktiivista kehittämistyötä. Toimiala tukee kaupungin kilpailukykyä ja vetovoimaa edistämällä kaupungin edunvalvontaa, kaupunkimarkkinointia, tapahtumakaupunkina kehittymistä sekä kansainvälistymistä. Strategian mukaisesti toimialan tavoitteena on hanketoiminnan volyymin kasvattaminen.

Talous- ja hallintosihteerinä työskentelet toimialan yhteisessä tehtävässä ja saat laajan näköalan Seinäjoen kaupunkikehitykseen. Työnkuva koostuu:

- taloushallinnon tehtävistä, joihin kuuluvat mm. maksuliikenne, laskutus sekä toimialan rakennerahaston- ja muiden hankkeiden taloushallinto ja maksatusprosessit;
- hallinnon tehtävistä, joihin kuuluvat toimialan asianhallinta ja päätösvalmistelu sekä elinvoimalautakunnan toimintaan liittyvät valmistelutehtävät;
- edellisiin kohtiin liittyvien ohjelmistojen käytöstä ja toiminnan kehittämisestä sekä niihin kuuluvat toimialan sisäisestä tiedottamisesta.

Seinäjoen kaupungilla ovat käytössä asiahallinnassa TWeb- ja taloushallinnossa CGI-järjestelmät

Sinulla on:
- soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tradenomi tai vastaava
- aikaisempaa kokemusta talous- ja hallintotehtävistä
- osaamista talous- ja asianhallinnan ohjelmistoista
- kokemusta rakennerahastohankkeiden taloushallinnosta.

Lisäksi arvostamme työkokemusta kunta-alalta tai muualta julkiselta sektorilta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvukaupungin elinvoiman vahvistajana. Olet joustava, tarkka ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää Seinäjoella paikan päällä työskentelyä, osittainen etätyö on mahdollista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista. Työaika on 36,25 h/vko. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Hakemukset 9.12.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: 21.11. alkaen (ark. klo 9-16) kehittämispäällikkö Sami Mäntymäki, sami.mantymaki(at)seinajoki.fi, 044 7541715

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Elinvoiman ja kilpailukyvyn toimiala

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Kaupunkimme kasvaa jatkuvasti yhdessä asukkaidensa kanssa. Meitä on jo yli 65 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla tai jalkapallostadionilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi www.toihinseinajoelle.fi www.facebook.com/sjkkaupunki www.twitter.com/Sjkkaupunki www.linkedin.com/company/city-of-seinajoki www.youtube.com/seinajoenkaupunki www.instagram.com/sjkkaupunki


Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat