Talous- ja hankintapäällikkö - Karstulan kunta

Talous- ja hankintapäällikkö johtaa kunnan taloushallintoa ja konsernin tukipalveluita. Johdettavia tehtäväalueita ovat talouspalvelut, henkilöstöyksikkö ja ruoka- ja siivouspalvelut.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Virassa edellytetään kokemusta talouden- ja toimintaprosessien johtamisesta, sopimus- ja hankintaosaamisesta sekä näiden prosessien johtamisesta kunnallisella sektorilla. Arvostamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisiä toimintatapoja.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kokonaispalkka on 4 000 €. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveen.

Hakuaikaa on jatkettu 10.8.2021 saakka. Aiemmat hakemukset ovat automaattisesti mukana haussa, eivätkä siten vaadi lisätoimenpiteitä.

Lisätietoja

http://www.karstula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanjohtaja Pekka Kanervio 044 459 6602

Lisätietoja

Karstulan kunta, Hallinto- ja talouspalvelukeskus

Karstulan kunta on vireä ja eteenpäin katsova maaseutumainen kunta. Olemme tunnettuja hyvistä palveluista sekä aktiivisesta ja yrittäjämyönteisestä ilmapiiristä. Pyrimme omilla toimillamme huolehtimaan niin kuntalaisten kuin yritystenkin hyvästä toiminta- ja elinympäristöstä.


Osoite: Virastotie 4, 43500 Karstula

Sinulle suositellut työpaikat