Skip to main content
test
Talous- ja hankintasuunnittelija - Virtain kaupunki

Virtain kaupungin hallinto- ja talousosasto hakee talous- ja hankintasuunnittelijaa määräaikaiseen toimeen. Etsimme oma-aloitteista ja innostunutta talous- ja hankintaosaajaa työskentelemään muiden ammattilaisten kanssa.

Talous- ja hankintasuunnittelijan keskeiset työtehtävät liittyvät talousarvion ja tilinpäätöksen laadintaan, talouden seurantaan sekä talousraportoinnin ja taloushallinnon kehittämiseen. Lisäksi hän koordinoi ja valmistelee kaupungin hankintoja, laatii hankintoihin liittyviä ohjeistuksia ja dokumentteja sekä osallistuu sopimushallinnan kehittämiseen. Toimi sijoittuu hallinto- ja elinvoimaosaston vastuualueelle talouden ja hallinnon yksikköön.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Eduksi katsotaan kokemus ProEconomica Premium taloushallinnon järjestelmästä sekä Microsoft 365 -ohjelmien, erityisesti Excel, Word, Teams ja Power Point, hyvästä hallinnasta. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä erityisesti tahtoa ja kykyä kehittyä ja kehittää.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2024 saakka.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset talous- ja hankintasuunnittelijan toimeen pyydämme toimittamaan 31.5.2023 klo 15 mennessä Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaisa Jaatinen, talousjohtaja, oto. hallintojohtaja
puh. 044 715 1221, etunimi.sukunimi@virrat.fi

Lisätietoja

Hallinto ja talous

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat