Skip to main content
test
talous- ja henkilöstöjohtaja - Hausjärven kunta

TULE MEILLE TALOUS- JA HENKILÖSTÖJOHTAJAKSI

Talous- ja henkilöstöjohtaja johtaa, valvoo ja kehittää hallinto- ja sisäiset palvelut palvelukeskusta sekä vastaa kunnan talous- ja henkilöstöhallinnosta. Talous- ja henkilöstöjohtaja toimii kunnanjohtajan sijaisena.
Lisäksi hän toimii ruoka- ja siivouspalveluiden ja ICT-palveluiden vastuuhenkilönä. Talous- ja henkilöstöjohtaja toimii henkilöstöjaoston ja hyvinvointitoimikunnan esittelijänä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva talous- ja henkilöstöasioiden osaaminen. Lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta vaativista julkisen hallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta paineensietokykyä ja vastuullista työtapaa. Pienessä organisaatiossa pääset tekemään paljon myös itse suorittavaa työtä ja toimimaan toimialajohtajien tukena talous- ja henkilöstöasioissa.

Tehtäväkohtainen palkka on 5.500 euroa/kk. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Haku 4.8.2022 klo 14.00 mennessä sähköisesti Kuntarekryn järjestelmän kautta. Soveltuvuustesteistä päätetään erikseen. Haastattelut järjestetään 8.8.2022.

Hausjärvi on n.8200 asukkaan kunta Kanta-Hämeessä, jossa mahdollistetaan henkilöstölähtöinen kehittämistapa. Hausjärven kunta on savuton kunta.

TERVETULOA TÖIHIN HAUSJÄRVELLE!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemukset ansioluetteloineen 4.8.2022 klo 14 mennessä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi .
Lisätietoja virka-aikana antavat
kunnanhallituksen pj Pekka Lokinperä p. 050 336 1342
kunnanvaltuuston pj Risto Tiippana p. 044 556 3803
kunnanjohtaja Pekka Määttänen p. 040 767 6488

Lisätietoja

Hausjärven kunta

Hausjärvi on noin 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat