Julistamme uudelleen haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan

TALOUS- JA RAHOITUSJOHTAJAN

viran kaupungin konsernihallinnossa.

Haemme talous- ja rahoitusjohtajaksi yhteistyökykyistä kuntatalouden ammattilaista. Etsimällämme henkilöllä on kyky rakentaa johtajana myönteistä ilmapiiriä työyhteisöön ja hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Talous- ja rahoitusjohtajan työssä sinulla on tärkeä tehtävä Rovaniemen kaupungin talous- ja rahoituspalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Johdat konsernihallinnossa talous- ja rahoituspalvelut -yksikön toimintaa, toimit kaupungin johtoryhmän jäsenenä ja osallistut kaupunginhallituksen kokouksiin. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme lisäksi kokemusta kunnallisista johtamistehtävistä, erinomaisia yhteistyötaitoja ja -kykyä ja taloushallinnon osaamista. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja hyväksyttävä huumausainetestitodistus. Tarkistamme virkaan valitun luottotiedot, ja rekrytointiprosessin yhteydessä voidaan toteuttaa henkilöturvallisuusselvitys. Osana valintaprosessia toteutetaan soveltuvuusarviointi valituille hakijoille. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Viran tehtäväkohtainen palkka on 5745,50 euroa. Lisätietoja virasta antaa kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio, yhteydenottopyynnöt johdon sihteeri Riitta Järvinen p. 040-7064247.

Hakemukset talous- ja rahoitusjohtajan virkaan pyydämme toimittamaan 21.5.2021 klo 12.00 mennessä. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan virkaa täytettäessä. Virkaa haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta
(rovaniemi.fi/rekry). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa osoitteeseen Kaupunginkirjaamo/Kaupunginhallitus, PL 8216, 96101 Rovaniemi.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja virasta antaa kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio, yhteydenottopyynnöt johdon sihteeri Riitta Järvinen p. 040-7064247

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Konsernihallinto, Kaupunginjohtaja

Rovaniemi on itsevarmasti tulevaisuuteen katsova ja voimakkaasti kehittyvä, rohkea ja luova arktinen pääkaupunki, pohjoisen taian ja arktisen osaamisen koti. Asukkailleen Rovaniemi on arktinen kotikaupunki, jossa pohjoinen luonto ja elämänrytmi kohtaavat urbaanin ympäristön ja kansainvälisen kuhinan.


Osoite: Koskikatu 27, 96100 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat