Skip to main content
test
Talousasiantuntija, Monetra Keski-Suomi Oy - Monetra Oy

Toimintamme laajentuessa haemme Monetra Keski-Suomi Oy:n talouspalveluihin

TALOUSASIANTUNTIJAA

taloushallinnon ja raportoinnin vahvistukseksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, kuten pääkirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta, sisäisestä laskennasta ja verotukseen liittyvistä asioista sekä osallistut kaupunkien, kuntien ja asiakasyhtiöiden tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laadintaan. Lisäksi pääset osallistumaan erilaisiin taloushallinnon kehitysprojekteihin. Työn hoitamisessa käytetään monipuolisesti eri tietojärjestelmiä. Työtehtävän sisältöä voidaan tarkentaa valitun henkilön osaaminen huomioiden.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi arvostamme erityisesti konsernitilinpäätöstaitoa sekä taloushallinnon järjestelmien monipuolista osaamista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta, omatoimisuutta, paineensietokykyä sekä erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Positiivinen asenne ja halu kehittää asiantuntijuutta ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta. Katsomme eduksi kokemuksen tilitoimistoympäristössä työskentelystä sekä KLT-tutkinnon.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä kuntatoimijoiden luottokumppanina. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin, ja kannustamme sinua kehittämään osaamistasi. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avaintes-työehtosopimuksen mukaan. Henkilöstöetuina meillä on mm. joustava työaika, lounasetu ja Epassi. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä uusissa toimitiloissa Kankaan Arkissa. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Alamme käsittelemään hakemuksia heti. Täytä sähköinen hakemus kohdasta "Hae työpaikkaa". Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/keskisuomi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa 26.9. lähtien palvelupäällikkö Tuija Linnamo, p. 050 349 6939 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Keski-Suomi Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Kympinkatu 3 C, 40320 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat