Skip to main content
test

Janakkalan Vesi hakee
TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA
Etsimme vesihuoltoliikelaitoksellemme talousarvio- ja tilinpäätöstaitoista taloushallinnon asiantuntijaa.
Taloushallinnon asiantuntijan vastuulla on taloutemme pitkän aikavälin suunnittelu ja kehittäminen. Taloushallinnon asiantuntijana raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja toimit hänen oikeana kätenään.
Janakkalan Veden sisäisen raportoinnin lisäksi koostat raportoinnit myös johtokunnan kokouksiin ja kuntakonsernille. Olet Janakkalan Veden johtokunnan ja Janakkalan kuntakonsernin taloushallinnon yhteyshenkilö. Osallistut myös monipuolisesti Janakkalan Veden taloushallinnon päivittäistekemiseen, joten asiantuntemukseesi tulee kuulua kustannusseuranta, myynti- ja ostoreskontra. Taloushallinnon asiantuntijana olet Janakkalan Veden yhteyshenkilö Sarastialle ulkoistetuissa kirjanpito- ja HR-palveluissa.
Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja tehdä yhteiskunnan ja ympäristön kannalta merkityksellistä työtä. Tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat ja koko organisaatiomme osaaminen. Viihtymisen varmistamiseksi panostamme hyvään yhteistyöhön ja selkeisiin vastuisiin. Henkilöstöetuina tarjoamme esim. virkistystoimintaa ja lounasetuja.
Viran kelpoisuusvaatimus on soveltuva korkea-asteen koulutus (tai aikaisempi vastaava tutkinto) ja aiempaa työkokemusta taloushallinnon hoitamisesta ja suunnittelusta. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvä suomen kielen taito. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vahvaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksen kokoamisesta. Työssä edellytetään vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Eduksi katsotaan kokemus taloushallinnon tietojärjestelmistä. Käytämme seuraavia talousohjelmia: Dooap, Rondo, Jupiter, BI, Valmu ja Lynx.
Sovellamme kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on n. 3 300 €/kk.
Avoimesta virasta lisätietoja antaa Janakkalan Vesi liikelaitoksen toimitusjohtaja Liisa Piirtola, puh. 03 680 1321, liisa.piirtola@janakkala.fi. Hakemukset mahdollisine palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 15.8.2022 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva virkasuhde.
Janakkalan Vesi on Janakkalan kunnan omistama liikelaitos, joka hankkii ja toimittaa asiakkailleen hyvänlaatuista talousvettä sekä huolehtii viemärivesien poisjohtamisesta ja puhdistamisesta. Liikevaihtomme on 4 milj. € ja henkilöstön määrä 14. Toimintaamme voit tutustua tarkemmin janakkalanvesi.fi -sivustolla.

Lisätietoja

http://www.janakkalanvesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avoimesta virasta lisätietoja antaa Janakkalan Vesi liikelaitoksen toimitusjohtaja Liisa Piirtola, puh. 03 680 1321, liisa.piirtola@janakkala.fi.
Hakemukset mahdollisine palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 15.8.2022 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Janakkalan Vesi

Janakkalan Vesi on Janakkalan kunnan omistama liikelaitos, joka hankkii ja toimittaa asiakkailleen hyvänlaatuista talousvettä sekä huolehtii viemärivesien poisjohtamisesta ja puhdistamisesta. Liikevaihtomme on 4 milj. € ja henkilöstön määrä 13. Toimintaamme voit tutustua tarkemmin janakkalanvesi.fi -sivustolla.


Osoite: Harvialantie 7 B, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat