Skip to main content
test
Taloushallinnon asiantuntija, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Haemme PALVELUASIANTUNTIJOITA Monetra Oulu Oy:n myyntireskontratiimiin, ostoreskontratiimiin, maksuliikennetiimiin ja keskitettyyn talouden asiakaspalveluun.

Myyntireskontran palveluasiantuntijan tehtävänä on hoitaa vastuullisesti ja kokonaisvaltaisesti asiakasorganisaatioiden myyntireskontraa sisältäen mm. laskuaineistojen ja suoritusten käsittelyä, saatavien seurantaa ja kauden sulkemistehtävät kirjanpitoaikataulun mukaisesti. Ostoreskontran palveluasiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. toimittajarekisterin ylläpito, ostolaskujen reititys, tiliöinnit, maksatukset ja kauden sulkemistehtävät. Sekä myyntireskontraan että ostoreskontraan valitut henkilöt osallistuvat asiantuntijana asiakasyhteistyöpalavereihin ja kehittävät aktiivisesti prosessia hyödyntäen järjestelmäautomatiikkaa ja robotiikkaa. Tehtävään kuuluu sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu yhtiömme keskitetyssä talouden asiakaspalvelussa.

Maksuliikenteen palveluasiantuntijan tehtävänä on hoitaa vastuullisesti usean asiakasorganisaation maksuliikennettä. Tehtävä sisältää maksuaineistojen lähettämisen pankkiin, tiliotetapahtumien käsittelyn ja tiliöinnin sekä muita prosessiin kuuluvia tehtäviä. Lisäksi tehtävään kuuluu sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu sekä laadunseuranta.

Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää kirjanpidon osaamista, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää asiakaspalvelutaitoa ja tietoteknisiä valmiuksia. Edellytämme myös tehtäviin soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi) sekä kokemusta reskontranhoidosta. Aiempi kokemus Visma Fivaldi, Basware P2P, Nomentia Banking ja Visma Intime järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Työ edellyttää rohkeaa palveluasennetta ja työssä menestymisen kannalta korostuvat hyvien tietoteknisten taitojen lisäksi kokemus sähköisistä taloushallinnon ohjelmistoista, kehittämishalukkuus ja hyvä ongelmanratkaisukyky.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, jossa pääset näyttämään ja kehittämään osaamistasi kasvavan organisaation mukana. Työ on kokoaikainen ja aloitus sopimuksen mukaan. Työtehtävä ei ole paikkasidonnainen, joten tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia, suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, työkierto, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Kiinnostuitko? Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 9.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa myyntireskontran ja maksuliikenteen tehtävistä antaa palvelupäällikkö Vuokko Lukkarila, p. 040 525 5620 ja ostoreskontran tehtävistä palvelupäällikkö Kimmo Heinikoski, p. 040 482 6870. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat