Taloushallinnon harjoittelija, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Harjoitteluun Monetra Ouluun?

Haemme HARJOITTELIJOITA Monetra Oy:n talouspalveluihin taloushallinnon tehtäviin Nuottasaarentie 5:n.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat ostoreskontran, myyntireskontran ja/tai maksuliikenteen avustavat tehtävät.

Keskeisimpiä tehtäviä ovat:
- maksusuoritusten käsittely
- tiliotteiden käsittely
- myyntilaskutustehtävät
- ostolaskujen käsittely (mm. tiliöinti)
- asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä halua työskennellä numeroiden parissa. Lisäksi toivomme, että sinulle on reipas työote sekä hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen harjoittelujakson osaavassa tiimissä. Palkattoman harjoittelujakson kesto on noin 2-5 kuukautta, aloitus sopimuksen mukaan keväällä ja/tai syksyllä 2021.

Kiinnostuitko? Voit täyttää harjoitteluhakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Toimita hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/oulu/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja harjoittelusta antavat sähköpostitse palvelupäällikköt Anne Perkiö ja Vuokko Lukkarila. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy
Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.