Skip to main content
test
Taloushallinnon osaaja, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Meitä monetralaisia on jo yli 1000 ja toimimme Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa sekä Lapissa.

Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voit työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Miltä kuulostaisi vastuullinen työ myyntireskontrassa? Motivoiko sinua tarkkuutta vaativat tehtävät, numeroiden pyörittely ja ongelmanratkaisu? Mikäli tunnistat tästä itsesi, juuri sinä voit olla etsimämme taloushallinnon osaaja talouspalvelusihteerin tehtävään!

Taloushallinnon monipuolinen tehtäväkenttä pitää sisällään laskutusta, myyntireskontran hoitoa ja perinnän tehtäviä. Tehtäviin kuuluu olennaisena osana myös asiakaspalvelua eri kanavissa ja asiakasyhteistyötä. Vastuualueet voivat laajentua myös omien vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaan.

Pärjäät tehtävässä loistavasti, mikäli sinulta löytyy aktiivinen ja innostunut työote sekä halu kehittää työtehtäviä että omaa osaamistasi. Excel, ja muut Office-ohjelmat ovat sinulle tuttuja työkaluja ja mahdollisesti sinulla on jo osaamista Intimesta tai jostain muusta reskontraohjelmasta. Aiempi kokemus myyntireskontran ja perinnän tehtävistä on ehdoton plussa!

Toivomme, että olet asenteeltasi oma-aloitteinen ja innostava tiimipelaaja. Hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa, vaan rautaisella paineensietokyvylläsi sekä iloisella asiakaspalveluasenteellasi selviät tilanteesta kuin tilanteesta. Tueksesi saat joukon taloushallinnon asiantuntijoita ja mukavia työkavereita.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Henkilöstön hyvinvointi, ammatillisen osaamisen kehittäminen ja sen tukeminen ovat meille tärkeitä arvoja. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä. Työtä tehdään sekä Tampereen toimistollamme että etänä.

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelupäällikkö Sirpa Sippola, p. 040 640 3251, keskiviikkona 28.9. klo 15-16 ja tiimivalmentaja Aleksanteri Vainionpää, p. 041 730 5705, torstaina 6.10. klo 14-15.

Kiinnostuitko? Hienoa! Odotamme hakemustasi CV:n kera Kuntarekryn kautta viimeistään 9.10.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi
https://www.monetra.fi/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelupäällikkö Sirpa Sippola, p. 040 640 3251, keskiviikkona 28.9. klo 15-16 ja tiimivalmentaja Aleksanteri Vainionpää, p. 041 730 5705, torstaina 6.10. klo 14-15.

Lisätietoja

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi

Sinulle suositellut työpaikat