Taloushallinnon päätoiminen tuntiopettaja - Vaasan kaupunki

Haemme päätoimista taloushallinnon opettajaa Vamian Liike-elämän palveluihin 7.1.2021 alkaen.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja asetuksen 986/1998 mukaista opettajan pätevyyttä.

Tehtävään valitulta edellytetään käytännön kokemusta taloushallinnon työtehtävistä sekä taloushallinnon monipuolisesta opetuksesta eri tutkintotasoilla ammatillisessa koulutuksessa ja yrittäjyysosaamista.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen taito (kielitodistus).

Arvostamme kokemusta toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta, eri ikäisten opiskelijoiden opetuksesta ja ohjauksesta, NY -toiminnasta sekä näkemystä taloushallinnon opetuksen kehittämisestä vastaamaan yhä paremmin työelämän vaatimuksiin. Yhteistyökyky, luovuus, organisointikyky ja joustavuus ovat ehdoton etu tehtävää hoidettaessa.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Tina Ura, puh. 040-828 0495

Sivistystoimi/Vamia
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.