Talousjohtaja - Kirkkonummen kunta

TALOUSJOHTAJAN VIRKA

Vireä ja kasvava Kirkkonummen kunta hakee talousjohtajaa vakituiseen virkasuhteeseen.

Talousjohtaja johtaa kuntakonsernimme taloushallinnon kokonaisuutta ja vastaa kunnanjohtajan alaisuudessa sen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä sekä kunnan rahatoimesta. Talousjohtajamme on kunnan johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahva kokemus talousjohtamisen tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus julkishallinnossa. Kunta on kaksikielinen, työkieli on suomi. Arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Hakemallamme henkilöllä on vahvat näytöt talousjohtamisesta. Odotamme kehittävää työotetta ja tiedolla johtamisen ymmärrystä. Toivomme saavamme joukkoomme dynaamisen talousjohtamisen ammattilaisen, joka hallitsee laajoja kokonaisuuksia ja jolle keskeiset kuntakentän taloushallinnon elementit ovat tuttuja.

Käytännön työskentely kuntamme talousjohtajana edellyttää oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta. Talousjohtaja osallistuu lähtökohtaisesti sekä kunnanvaltuuston että kunnanhallituksen kokouksiin, jotka pidetään ilta-aikaan. Talousjohtajan virka on sijoitettu ns. hinnoittelemattomien palkkaryhmään, eikä virkasuhteeseen sovelleta työaikalakia.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja vain puhelimitse: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, puh. 040 8218 528.

Hakemukset kuntarekryn sähköisellä lomakkeella (työavain 284308), haku päättyy 17.4.2020 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja vain puhelimitse: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, puh. 040 8218 528.

KONSERNIHALLINTO, Talouspalvelut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi