Talousjohtaja - Haapaveden kaupunki

Talousjohtajan viran hakuaikaa on jatkettu 31.5.2020 saakka.
Virkaa aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan jatkohaussa huomioon.

Tule osaksi osaavaa, innovatiivista ja eteenpäin menevää kaupungin johtoryhmää. Haapaveden kaupunki hakee talousjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.6.2020 alkaen.

Talousjohtajana vastaat johtoryhmän jäsenenä kaupunkikonsernin taloudellisesta sekä tehokkaasta johtamisesta ja ohjauksesta, kaupungin taloussuunnittelusta, rahoituksen ja sijoitustoiminnan johtamisesta, sisäisestä tarkastuksesta ja riskienhallinnasta. Luot omalla toiminnallasi positiivista kaupunkikuvaa ja rakennat osaavaa työyhteisöä. Osaat viestiä talousasioista selkeästi ja ymmärrettävästi johdolle, henkilöstölle, päättäjille ja kaupunkilaisille.

Talousjohtajana toimit myös ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikön sekä lomituspalvelupäällikön esimiehenä. Henkilöstö- ja taloushallinnon Haapaveden kaupungissa hoitaa Monetra Oy.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, sekä riittävä perehtyneisyys viran mukaisiin tehtäviin. Lisäksi katsomme eduksi monipuolisen perehtymisen taloushallintoon ja aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Arvostamme talouden ja hallinnon laaja-alaista osaamista sekä valmiuksiasi kehittää organisaatiota. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Viran palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 31.5.2020 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Hakemusasiakirjojen lisäksi pyydämme hakijoita lähettämään enintään 10min. esittelyvideon teemalla: Minä Haapaveden kaupungin talousjohtajana. Pyydämme liittämään hakemukseenne linkin videoon tai lähettämään videon sähköpostin liitteenä osoitteeseen rekry@haapavesi.fi. "


Tutustu työnantajaan

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anri Kolehmainen puh. 044 7591310
Kaupunginjohtaja Marjukka Manninen puh. 044 7591307

Haapaveden kaupunki, Hallinto
Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja monipuolinen koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen elinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.