Talousjohtaja - Laitilan kaupunki

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

TALOUSJOHTAJAA

Talousjohtajan johtaa talouspalveluiden yksikköä. Talouspalveluyksikkö vastaa kaupungin talouspalveluista ja hankintojen koordinoinnista ja kehittämisestä sekä konserniyhtiöiden ohjauksesta ja seurannasta. Talousjohtaja kuuluu kaupungin konsernijohtoon ja johtoryhmään.

Arvostamme Laitilassa hyvää ihmisten johtamista ja saat esimieheltä tuen työllesi. Pääset tekemään työtä monilla mittareilla erittäin menestyvän kunnan hyväksi ja osana tiiviisti yhteistyötä tekevää johtoryhmää. Tarjoamme joustavat puitteet työskentelylle ja kannustamme henkilöstöämme itsensä kehittämiseen.

Virkaan valittavan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus taloushallinnon tehtävistä. Eduksi katsotaan erityisesti kuntatalouden osaaminen ja lisäksi osaaminen hankinta-asioissa sekä kokemus esimiestehtävistä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Hakijoilta toivotaan palkkatoivomuksen esittämistä. Virkaan sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Hakemukset tulee jättää 30.11.2020 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi-palvelun kautta.
Kuntarekryn liitetiedosto 1 -kohtaan tulee ladata CV.

Haastatteluun kutsuttavien haastattelupäivä on perjantai 4.12.2020.

Lisätietoja

https://www.laitila.fi/

Tutustu työnantajaan

Kaupunginjohtaja Lauri Kattelus puh. 040 743 3619 / konsultti Juha Laurila puh. 044 975 7848

Laitilan kaupunki, Hallintotoimi
Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila

Laitilan kaupunki on elinvoimainen ja vireä n. 8.600 asukkaan seutukaupunki Varsinais-Suomessa VT 8:n varrella. Lähimmät naapurikaupungit ovat Rauma ja Uusikaupunki, Turkuun on matkaa 60 km. Laitila on vahva elinvoimakaupunki ja työpaikkaomavaraisuus on korkea. Laitilan kaupalliset ja julkiset palvelut ovat korkeatasoiset. Kaupunki on investoinut aktiivisesti niin teollisten työpaikkojen luomiseen kuin myös kuntalaisten hyvinvointipalveluihinkin. Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Laitilan kaupunki - Savuton työpaikka