Talousjohtaja - Sotkamon kunta

Talousjohtaja vastaa kuntakonsernin taloussuunnittelusta ja ohjauksesta, tasekirjan tekemisestä, rahatalouden käytännön hoitamisesta, kunnan kassavarojen sijoittamisesta sisäisen valvonnan ohjeiden mukaisesti ja talousseurannasta sekä valvonnasta. Talousjohtaja tukee kunnanvaltuustoa ja -hallitusta sekä kunnanjohtajaa taloudellisessa ja strategisessa johtamisessa sekä toimialueita näiden omassa taloussuunnittelussa ja hankintatoimissa. Kunnan johtoryhmän jäsenenä talousjohtaja vastaa sisäisestä tarkastuksesta ja riskienhallinnasta sekä kunnan talouden raportointi- ja seurantajärjestelmien kehittämisestä.

Talousjohtajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Arvostamme kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta talousjohtamisesta sekä kokemusta investointi- ja kehittämishankkeiden rahoituksesta.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja sekä yhteistyö ja neuvottelutaitoja. Eduksi tehtävää hoitaessa ovat käytännön kokemus kunnallishallinnosta sekä taloushallinnon tietojärjestelmien tuntemus .

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta / Hallinnon toimiala, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo.

Hakuaika päättyy 5.3.2021 klo 15.00, jolloin myös mahdollisten postitse lähettyjen hakemusten tulee olla perillä.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Tutustu työnantajaan

Kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen, p. 044-7502111 mika.kilpelainen@sotkamo.fi

Sotkamon kunta, Hallintopalvelut
Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia! Sotkamon kunta on savuton työpaikka.