Etsimme uutta talousjohtajaa. Olisitko se sinä?

Talousjohtajana vastaat noin 1000 henkilöä työllistävän Janakkalan kunnan ja kuntakonsernin talouden ohjaamisesta sekä kehittämisestä. Käytännön tehtäviisi kuuluvat muun muassa talouden johtaminen, suunnittelu, seuranta ja koordinointi, rahoitusasiat ICT, hankintojen johtaminen, vakuutusasiat sekä esimiestehtävät talouspalveluiden tulosalueella. Talousjohtajana toimit kunnanjohtajan suorassa alaisuudessa ja olet kunnan johtoryhmän jäsen.

Yksi kunnantalon huoneistamme odottaa Sinua. Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset näköalapaikalta kehittämään koko kuntakonsernia. Lisäksi tarjoamme kollegojen tuen sekä hyvää aamukahviseuraa mukavassa monen alan ammattilaisesta koostuvassa konsernipalveluissa. Työkaverit, -välineet, -tilat ja -edut ovat kohdillaan.

Faktat virkasuhteesta:


Talousjohtajan viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi arvostamme kokemusta esimies- ja johtotehtävistä sekä katsomme eduksi kunnallistalouden osaamisen, kunnallishallinnonlainsäädännön tuntemuksen, hankintaosaamisen ja hyvät henkilöstöjohtamistaidot. Odotamme hakijalta yhteistyökykyisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kunta-alan työkokemusta ja arvostamme kiinnostusta ICT-asioihin ja lainsäädäntöön. Myös hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot katsotaan eduksi.

Talousjohtaja työskentelee kokonaistyöajalla ja kokonaispalkalla. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 15.10.2021 klo 16.00 mennessä.

Haastattelut toteutamme alustavan aikataulun mukaisesti 27.10.2021.
Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Janakkalan kunta suosii anonyymiä rekrytointia.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa.

Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juha Laurila, juha.laurila@mercuriurval.com
+358 44 975 7848
Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 15.10.2021 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Konsernipalvelut, Talous- ja hallintopalvelut
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat