Talousjohtaja - Kangasalan kaupunki

Onko kunta-ala ja talouden johtaminen lähellä sydäntäsi? Kiinnostaako uudistuvan ja kasvavan kaupungin talouden johtaminen? Onko tiedolla johtaminen ja asioiden kehittäminen Sinun juttusi? Kangasalan toiminnassa korostuu kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian mukaisesti. Toimintakulut ovat n. 220 miljoonaa. Lähivuosien investoinnit kaupunkikonsernissa ovat merkittävät. Nykyisen talousjohtajan eläköityessä haemme tehtävään uutta monitaituria.

Talousjohtaja vastaa kaupungin talous- ja rahoituspalveluiden johtamisesta, taloussuunnittelusta ja -seurannasta, talousarvion sekä tilinpäätöksen laadinnasta, maksuvalmiudesta, suunnittelee kaupungin laajojen investointien rahoituksen sekä vastaa sijoitusomaisuuden hoitamisesta. Talousjohtajan tehtäväkenttään kuuluvat myös konsernin kokonaistalouden koordinointi ja konserniyhteistyö sekä kaupungin vakuutusasiat. Tehtäväkenttään kuuluu myös hallintoasioiden valmistelua. Toimit taloustyöryhmän puheenjohtajana ja aktiivisena taloushallinnon asiantuntijana työryhmissä niin paikallisesti kuin seudullisestikin. Toimit esimerkiksi kaupungin investointeja ja kokonaissuunnittelua yhteensovittavassa Kymppi-työryhmässä. Talousjohtaja toimii myös useiden yhtiöiden hallituksissa.

Talousjohtajan alaisuudessa toimii talouspalveluiden tehtäväalue, johon kuuluu myös ict-palvelut. Kirjanpidon palvelut ostamme Sarastia Oy:ltä. Osana tehtäväkenttääsi johdat talousasioiden yhteystyötä Sarastian kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme vankkaa talousosaamista ja kokemusta vaativista talouden johtamis- ja kehittämistehtävistä sekä yleistä johtamis- ja esimiesosaamista. Arvostamme kokemusta talousjohtajan tehtäväkenttään liittyvistä tehtäväkokonaisuuksista, näyttöä vaativista kehittämishankkeista, ICT- ja sähköisten palveluiden kokonaisuuden tuntemusta, muutosjohtamiskykyä ja innovatiivisuutta. Toivomme myös, että olet mukava yhteistyökumppani, verkosto-osaaja sekä taitava esiintyjä ja neuvottelija.

Koeaika on 6 kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus tai työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Talouden tunnuslukuihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.kangasala.fi/kaupunki ja päätöksenteko/hallinto ja talous/talous ja tilastot.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunginjohtaja Oskari Auvinen 040 133 6311 (sähköposti: etunimi.sukunimi@kangasala.fi).

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat