test
Talousjohtaja - Savonlinnan kaupunki

Haemme Savonlinnan kaupunkiin

TALOUSJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.4.2022 alkaen.

Talousjohtajan virkatehtävä sijoittuu kaupungin organisaatiossa keskushallinnon talouspalveluihin. Talousjohtaja toimii talous- ja henkilöstöpalvelun tulosalue-esimiehenä.

Talousjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää tulosalueen palveluiden hyvää tuntemusta sekä aikaisempaa kokemusta vaativista talous- ja johtamistehtävistä. Eduksi katsomme julkishallinnon kokemuksen, kehittämisotteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Talousjohtaja vastaa mm.
- kaupungin talous- ja henkilöstöhallinnosta
- kaupungin taloussuunnitelman ja talousarvion yleisestä valmistelusta ja toteuttamisen ohjeistamisesta
- raportoinnista ja tilinpäätöksen valmistelusta
- talouden tasapainottamisohjelmakokonaisuudesta
- kaupungin maksuvalmiudesta ja rahoituksesta
- sekä toimii konserniyhtiöiden (vuokrataloyhtiöt) vastuuhenkilönä

Tehtäväkohtainen palkka on 7374,77€, minkä lisäksi voidaan maksaa aikaisempaan työkokemukseen perustuen enimmillään 8% työkokemuslisää. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Virka täytetään 1.4.2022 alkaen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valinnassa käytetään henkilöarviointia.

Haastattelut pidetään 16.12.2021 ja henkilöarviointi viikolla 51.

Hakemukset liitteineen jätetään www.kuntarekry.fi - palvelussa 9.12.2021 klo. 12.00 mennessä ja ne osoitetaan kaupunginhallitukselle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Janne Laine, puh: 044 417 4001

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Keskushallinto

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat