Talousjohtaja - Rauman kaupunki

Rauman kaupunki hakee
TALOUSJOHTAJAA

Tarjoamme Sinulle innostavan tehtävän kaupunkiorganisaation näköalapaikalla Rauman kaupunkikonsernin talousohjauksessa. Talousjohtajana olet sekä kaupungin että konsernipalveluiden johtoryhmien jäsen. Lisäksi toimit poikkihallinnollisen talousohjaustiimin vetäjänä.

Konsernipalvelujen talousohjaus-palvelualueen esimiehenä vastaat toiminnan johtamisesta ja tavoitteellisesta kehittämisestä. Rauman kaupunki tuottaa itse talous- ja henkilöstöhallinnon perus- ja asiantuntijapalvelut ja palvelualueellasi työskentelee noin 20 alan ammattilaista. Esimiehenäsi toimii konsernipalveluiden toimialajohtaja.

Kehitämme parhaillaan sisäisiä toimintaprosessejamme sekä talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäkokonaisuutta. Monivuotisella talousohjelmalla ja suunnitelmallisella toiminnan ja talouden ohjauksella vastaamme ennakoiden toimintaympäristön muutoksiin.
Avaintehtäviäsi ovat kaupungin

- talousohjauksen ja -hallinnon kokonaisvastuu
- kirjanpito ja kaupunkikonsernin tilinpäätöksen laadinta
- taloussuunnittelu ja budjetointi, investointikokonaisuuden seuranta
- maksuliikenne ja rahoitus sekä sijoitustoiminta
- sisäinen laskenta, kustannuslaskenta, johdon raportointi
- laskelmien ja analyysien laatiminen
- talouden palveluprosessien ja -toimintojen kehittäminen
- erilaiset asiantuntija- ja selvitystehtävät
- riskienhallinta

Talousjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus vaativissa taloushallinnon tehtävissä.

Luemme eduksesi kuntatalouden hyvän tuntemuksen, toiminnan tuloksellisuuden, taloudellisuuden ja vaikuttavuuden arviointikyvyn, aktiivisen verkosto-osaamisen sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Arvostamme strategista ajattelukykyä, kykyä tiedolla johtamiseen, ennakoivaa muutos- ja kehitysmyönteisyyttä, esimies- ja johtamisosaamista sekä kunnallisen johtamisjärjestelmän ja päätöksenteon hallintaa.

Toivomme sinun hyödyntävän digitalisaation mahdollisuuksia talousohjauksessa ja olevan avoin uusille innovaatioille.

Noudatamme viran täyttämisessä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, halutessasi voit jättää oman palkkatoivomuksesi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen maanantaihin 27.1.2020 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköiseen järjestelmäämme (rauma.fi/rekry) tai osoitteeseen Rauman kaupungin kirjaamo, PL 41, 26101 Rauma.

Lisätietoja antaa
Sari Salo, konsernipalveluiden toimialajohtaja puh. 044 534 1962

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry
https://www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyopaikat/kaupungin-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa
Sari Salo, konsernipalveluiden toimialajohtaja puh. 044 534 1962

Rauman kaupunki, Konsernipalvelut-toimiala, Talousohjaus
Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 2900 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.