Talousjohtajan määräaikainen virka - JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Talousjohtaja johtaa ja kehittää liikelaitoskuntayhtymän talous- ja tukipalveluita vastaten mm. talouden ohjauksesta, talousarviosta, tilinpäätöksestä ja talousraportoinnin laadinnasta, rahoituksesta sekä hankintojen kokonaiskoordinoinnista. Lisäksi talousjohtaja toimii talous- ja tukipalveluiden henkilöstön esimiehenä. Talousjohtaja toimii myös osana kuntayhtymän ammattitaitoista ja kannustavaa johtoryhmää.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi tiedekorkeakoulututkinto tai aikaisempi ekonomin tutkinto. Edellytämme monipuolista taloushallinnon osaamista mm. taloushallinnon projektien läpiviemisestä, konsernitilinpäätöksen tekemisestä sekä kustannusten allokoinnista ja johdon raporttien kehittämisestä.

Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä julkisen sektorin tuntemusta. Lisäksi arvostamme kykyä strategiseen ajatteluun, yhteistyötaitoja, henkilöstöjohtamisen pelisilmää, selkeää esiintymistaitoa sekä innovatiivisuutta, vastuullisuutta ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja johtamistaitoja. Viran alkusijoituspaikka on JIK ky:n taloushallinnon toimipiste Ilmajoella.

Työn aloitus 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhde on määräaikainen. Virassa noudatetaan KVTES:n määräyksiä. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. JIK ky on savuton työpaikka.

Sähköiset hakemukset jätetään Laura-rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa https://jikky.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=714&key=&o=A_RJ&rspvt=fkar06kwhtkw00g40so0cw0kgskg8gs. Kaikki JIK ky:n avoimet työpaikat löydät osoitteesta https://www.jikky.fi/ajankohtaista/avoimet_tyopaikat. Kirjalliset hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@jikky.fi tai osoitteella: JIK ky:n kirjaamo, Linjatie 55a, 61300 Kurikka. Hakemukseen pyydetään liittämään CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja

https://www.jikky.fi/

Kuntayhtymän johtaja Sabah Samaletdin, puh. 044 056 2629, sabah.samaletdin@jikky.fi.

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä
Osoite: Pappilantie 2, 60800 Ilmajoki

JIK ky on Ilmajoen kunnan ja Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon ja ympäristöterveydenhuollon palveluja sekä Kurikan sosiaalitoimen palvelut. Palvelemme n. 33 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee lähes 1000 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista

Tutustu työnantajaan