Talouspäällikkö/Kuopion Vesi - Kuopion kaupunki

Talouspäällikkö/Kuopion Vesi - Kuopion kaupunki

Kuopion Vesi Liikelaitoksella on haettavana talouspäällikön vakinainen virka.

Virka täytetään 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävänkuvaus: Talouspäällikkö johtaa Kuopion Vesi Liikelaitoksen hallinnon vastuualuetta. Talouspäällikön keskeisiä tehtäviä ovat Kuopion Veden asiakaspalvelujärjestelmästä vastaaminen sekä taloussuunnittelu ja -seuranta, raportointi ja tilinpäätöksen teko. Hän vastaa myös Kuopion Veden henkilöstöasioista. Lisäksi talouspäällikkö osallistuu Kuopion Veden toiminnan kehittämiseen yhteistyössä Kuopion Veden muiden vastuualuepäälliköiden kanssa.

Kelpoisuusehdot: Virkaan sopiva alempi korkeakoulututkinto. Edellytämme aiempaa laaja-alaista kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä esimiestehtävistä. Arvostamme hakijan itsenäistä ja kehittävää otetta, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, kykyä hallita suuria kokonaisuuksia, talouden ja hallinnon tuntemusta sekä hyviä ihmissuhde- ja viestintätaitoja. Aiempi työkokemus vesihuoltoalalta on eduksi.

Työaika: 36,75 t/vko

Palkka: 3847,50 €/kk

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.kuopionvesi.fi

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Kirsi Laamanen, puh. 044 718 5351, talouspäällikkö Kirsti Sinkkonen, puh. 044 718 5352

Kuopion kaupunki, Kuopion Vesi Liikelaitos
Osoite: Kuopio

.
Internet-linkki työpaikan esittelysivulle: www.kuopionvesi.fi

Tutustu työnantajaan