test

Talouspäällikkö, sijaisuus

Hakuaika päättyy  17.4.2024 14:30

Haemme talouspäällikköä Taloussuunnittelun vastuuyksikköön, Talous- ja hankinnat palvelualueelle, Konsernipalvelujen toimialueelle sijaisuuteen 31.12.2025 saakka.

Talouspäällikkö vastaa omalla vastuualueellaan talouden suunnittelu- ja seurantaprosessien koordinoinnista, kehittämisestä, ohjeistuksesta ja valmistelusta. Tehtävään kuuluu myös talouden ja toiminnan raportointia sekä ennustamista päätöksenteon tueksi. Lisäksi tehtäviin voi sisältyä mm. kustannuslaskentaa, tuotteistusta ja hinnoittelua.

Tehtävään kuuluu yllä mainittujen osa-alueiden neuvontaa ja ohjausta sekä erilaisten vaihtoehtoislaskentojen ja skenaarioiden sekä tilastojen valmistelun ohjausta.

Talouspäällikkö toimii työnjohdollisena esihenkilönä toimialueen controllereille tai muulle henkilöstölle. Talouspäällikön tehtäviin voi sisältyä verkostotyöskentelyä alueellisissa tai kansallisissa verkostoissa.

Eduksi katsotaan kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen toiminnan ja talouden suunnittelusta sekä talouden seurannasta. Hakijan eduksi luetaan julkishallinnon tilinpidon ja taloushallinnon järjestelmien tuntemus sekä Microsoft Excel -, PowerPoint - ja Word -ohjelmien hallinta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta toimialalta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa taloussuunnittelu ja laskentapäällikkö Krista Kustula, p. 050 468 9428. Sähköposti: krista.kustula@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan