Talouspäällikkö - Tampereen kaupunki

Talouspäällikkö - Tampereen kaupunki

TAMPEREEN INFRA LIIKELAITOS
Tampereen Infra on Tampereen kaupungin liikelaitos, joka tarjoaa rakentamis- ja kunnossapitopalveluja, paikkatietopalveluja sekä kuljetus- ja korjaamopalveluja. Liikevaihtomme on n. 53 M€ ja meillä työskentelee n. 330 infra-alan ammattilaista. Tampereen Infra Liikelaitos yhtiöitetään in house -osakeyhtiöksi 1.1.2020 alkaen.
TALOUSPÄÄLLIKKÖ
Etsimme ammattitaitoista talouspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.
Talouspäällikkönä vastaat liikelaitoksen taloushallinnosta ja toimit taloushallintotiimin esimiehenä. Tehtävänäsi ovat mm. budjetointi, raportointi, analysointi ja ennustaminen, tilinpäätöksen laadinta, kassavirran hallinta sekä verotukseen liittyvät tehtävät. Osallistut liikelaitoksen yhtiöittämisen valmisteluun.
Sinulla on tärkeä taloushallinnon kehittämistehtävä. Sinulla on näkemystä ja kykyä uudistaa kustannuslaskentaa, luoda liiketoimintaa tukevia mittareita sekä kehittää talouden suunnittelua, ohjausta ja raportointia. Analysoit ja tuotat tietoa päätöksenteon tueksi, teet aktiivista talousviestintää, tuet liiketoimintayksiköiden onnistumista ja neuvot ja koulutat tarvittaessa läpi organisaation. Työskentelet toimitusjohtajan alaisuudessa ja olet johtoryhmän jäsen. Osallistut liikelaitoksen strategiseen suunnitteluun, riskienhallintaan ja kehittämiseen.
Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja monipuolista kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelet analyyttisellä ja kehittävällä otteella, olet tavoitteellinen, aloitteellinen ja yhteistyökykyinen. Tuot näkemyksesi rohkeasti esille ja uudistat totuttuja toimintatapoja. Olet esimiehenä johdonmukainen ja kannustava. Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Aikaisempi esimieskokemus ja SAP-osaaminen katsotaan eduksi.
Oletko sinä etsimämme tekijä? Tule joukkoomme infralaiseksi.
Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 27-28 vt. toimitusjohtaja Sanna-Leena Puntola, 040 194 8031 ja viikoilla 29-31 yksikön päällikkö Timo Aaltonen, 040 749 8936.
Hakuaika päättyy 4.8.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Tampereen Infra Liikelaitos
  • Työpaikka
  • tre-1-276-19
  • 3.7.2019 - 4.8.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

viikoilla 27-28 vt. toimitusjohtaja Sanna-Leena Puntola, 040 194 8031 ja viikoilla 29-31 yksikön päällikkö Timo Aaltonen, 040 749 8936.

Tampereen Infra Liikelaitos
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan