Talouspäällikön virka - Kotkan kaupunki

Talouspäällikön virka - Kotkan kaupunki

Merikaupunki Kotka hakee talouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Kotkan kaupungin talousyksikkö käsittää controller- ja rahoitustoiminnot, riskienhallinnan ja vakuutukset, tietohallinnon sekä hankinta- ja varastotoiminnot.

Haemme joukkoomme talouden ammattilaista, joka on kiinnostunut julkistalouden haasteista. Talouspäällikön keskeisiä tehtäväkokonaisuuksia ovat talousarvio- ja tilinpäätösprosessien hallinta; kirjanpito sekä siihen liittyvät osakirjanpidot, osavuosikatsaukset, kuukausiraportointi, talouden analysointi, määrärahojen ja investointien seuranta sekä tilastotietojen hallinta. Talouspäällikkö vetää controller tiimiä osana talousyksikköä.

Virkaan valittavalta vaaditaan soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää ammatillisen taloushallinnon osaamisen, ajan tasalla olevan tietämyksen säädöksistä ja erityisesti kirjanpitolaeista sekä siihen liittyvistä ohjeista. Konserninäkökulma edellyttää myös yrityksen laskentatoimen osaamista. Tehtävässä korostuu tiukat määräajat, projektinhallintataidot ja kyky selvittää asioiden taustoja ja yhdistää tietoja taloudellisten vaikutusten arvioimiseksi ja muutosten ennakoimiseksi

Viran tehtäväkohtainen palkkaus on 4458,40€/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Viran täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma - pe klo 7 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja virasta antaa talousjohtaja Pietu Mänttäri, puh. 040 518 7125.

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Talouden vastuualue
Osoite: Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan