Skip to main content
test
Talouspalveluiden osaajia, Monetra Keski-Suomi Oy - Monetra Oy

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoava asiantuntijaorganisaatio Jyväskylässä ja nyt valmistaudumme tuottamaan palveluita Keski-Suomen hyvinvointialueelle. Meitä Monetralaisia on jo yli 1000 ja toimimme Keski-Suomen lisäksi Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa ja Lapissa.

Osana tätä palveluntuotannon käynnistymistä ja siihen valmistautumista haemme ammattitaitoisiin ostolaskujen- sekä matkahallintapalveluiden tiimeihin uusia tiimiläisiä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Avoinna olevissa tehtävissä vastaat yhtenä tiimin jäsenenä asiakkaidemme ostolaskuprosessien sujuvuudesta tai laajoista matkahallintaan liittyvistä palveluista. Molemmissa tehtävissä pääset käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä ja mm. tarjoamaan asiakaspalvelua erilaisissa kanavissa.

Mikäli sinulla on jo osaamista ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja olet työskentelyotteeltasi tarkka ja huolellinen sekä luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, on sinulla jo ehdottoman hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Arvostamme soveltuvan tutkinnon ja työkokemuksen lisäksi erilaisten tietojärjestelmien sujuvaa käyttöä sekä etenkin positiivista asennetta ja halua oppia ja kehittää omaa osaamistasi.

Me Monetralla tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä kuntatoimijoiden luottokumppanina. Me Monetralaiset olemme asiantuntijoita omassa työssämme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti tarjotaksemme parhaan asiakaskokemuksen ja palvelun asiakkaillemme. Huolehdimme myös jatkuvasti siitä, että Sinä pystyt kehittymään omassa työssäsi ja, että Monetra on aidosti hyvä paikka tehdä merkityksellistä työtä.

Tehtävän palkkaus ja muut sopimusehdot noudattavat Avainta-työehtosopimusta. Henkilöstöetuina meillä on lisäksi mm. joustava työaika, lounasetu, e-passi. Pääasiallinen työskentelypaikka on uudenkarhea toimitilamme Kankaan Arkissa aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Tehtävissä on koeaika.

Tutustu meihin nettisivuillamme: www.monetra.fi/keskisuomi/

Odotamme hakemustasi innolla ja käsittelemmekin niitä jo hakuaikana. Täytä sähköinen hakemus kohdasta "Hae työpaikkaa". Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/keskisuomi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Matti Hautala, P. 040 194 2388 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Keski-Suomi Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Kympinkatu 3 C, 40320 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat