Talouspalvelusihteeri - Someron kaupunki

Taloushallintomme kaipaa joukkoonsa uutta vakituista kokoaikaista talouspalvelusihteeriä hoitamaan monipuolisesti taloushallinnon tehtäviä laskutuksesta kirjanpitoon. Keskeisiä talouspalvelusihteerin tehtäviä ovat laskutus, erilaiset kirjaamiseen, maksuliikenteen hoitoon ja kirjanpitoon liittyvät tehtävät: Työhön kuuluu myös muita toimistotehtäviä sekä vastaanoton ja puhelinvaihteen hoitamisessa auttaminen ja sijaistaminen.

Toivomme tehtävään valittavalta taloushallinnon tehtäviin soveltuvaa tutkintoa ja innostusta kehittää edelleen omaa osaamistaan. Tehtävässä menestymistä helpottaa aikaisempi kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä Rondo- ja Kuntamalli-ohjelmien tuntemus. Sovit joukkoomme, jos olet huolellinen, pitkäjänteinen ja omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen.

Taloushallintomme hoitaa koko organisaation taloushallinnon omana toimintana, joten tehtävä tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin ja kehittymiseen laaja-alaisessa organisaatiossa. Taloushallinnon porukka odottaa uutta työkaveriaan jo innolla, joten toivomme uuden talouspalvelusihteerin voivan aloittaa mahdollisimman pian. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

hallintojohtaja Hanna Saarni p. 044 7791 210
talouspäällikkö Marita Forsberg p. 040 1268 218

Someron kaupunki, Hallinto- ja talous, Keskustoimisto
Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero, 00002 Helsinki

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan – tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta.

Someron kaupunki - Savuton työpaikka